Skutelis sagatavojis atbildes video saistībā ar Lietuvas premjerministra izteikumiem; Video kļuvis par īstu hītu Lietuvā

Asprātīgu video izveidojis komiķis Jāni Skutelis, kurš lietuviešu valodā sagatavojis atbildi uz Lietuvas premjerministra izteikumiem par Latviju.

Kā ziņoja Lietuvas sabiedriskās raidorganizācijas ziņu portāls “Lrt.lt”, Skvernelis, kas maijā gaidāmajās vēlēšanās gatavojas kandidēt uz prezidenta amatu, tiekoties ar vēlētājiem, izteicis apgalvojumu, ka latvieši lietuviešiem “nav brāļi, bet konkurenti daudzās jomās”. Tas cita starpā sadusmoja Lietuvas prezidenti. Lietuvas premjerministrs Sauļus Skvernelis darījis Lietuvai kaunu starptautiskā mērogā,  paziņoja prezidente Daļa Grībauskaite, lūgta komentēt presē izskanējušos premjera izteikumus par Latviju.

Reaģējot uz to, Skutelis video gari un plaši izklāsta savu versiju par latviešu un lietuviešu attiecībām (cita starpā atvainojoties, ka latvieši dod tik maz punktu Lietuvai Eirovīzijā).

Lasi arī: Milzīgas rindas jaunās Maximas atklāšanā Akropolē (ar FOTO)

Zem video šova veidotāji raksta:  Tā kā, mūsuprāt, starpvalstu diplomātiskās attiecības vispār būtu jāuztic humora šoviem, esam sagatavojuši oficiālu atbildi lietuviešu pusnakts šovam Laikykitės ten un visai Lietuvas tautas kopumā par premjerministra Sauļus Skvernelis izteikumiem, ka mēs neesot brāļi, bet konkurenti!

Video ir ieguvi jau milzīgu popularitāti gan Latvija, gan Lietuvā – ar to dalās simtiem cilvēku un ar katru stundu video skatījumu skaits strauji pieaug.

//www.facebook.com/pusnaktssovs/videos/359268518015266/

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment