Šodien gaidāms Supermēness: ko tādu dažiem palaimējas piedzīvot vienreiz mūžā!

Šis skats, ko var redzēt tikai reizi mūžā, būs nepārspējams – Mēness parādīsies par 14% lielāks un 30% spilgtāks nekā parasti, tā kā visi laikus sagatavojiet savas foto kameras, lai šo skatu varētu iemūžināt.

Ziemas supermēness ir milzīgā izmērā, jo tad Zeme ir vistuvāk Saulei – tas parasti notiek decembra mēnešos saistībā ar gravitāti.

1

Mēness no Zemes atradīsies 217 000 jūdžu attālumā (350 000 km) – un, kad uz to skatīsieties, labāk ir izvairīties no gaismas piesārņojuma (piemēram, ielas gaismām).

Lasi vēl: Citplanētiešu bāzes uz Mēness – mīti vai realitāte?

Citas iepriekšējās šāda veida parādības (bet ne tik milzīgā apjomā) bija 1955.,1974.,1992.,2005. gadā – visos gados, kad bija notikušas dažādas nelaimes, kas saistītas ar laikapstākļiem. Pirms 2005. gada supermēness Indonēzijā cunami atņēma tūkstošiem cilvēku dzīvību, tomēr eksperti saka, ka šoreiz nav gaidāmi nekādi nepatīkami pārsteigumi saistībā ar laika maiņām.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/AP9QlC</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment