Šoferis no autobusa šosejas malā izsēdina 1. klases meitenīti – lai panāktu savu, viņš draudēja ar policiju (+VIDEO)

Mazo meitenīti uz autobusa pieturu pavadīja 13 gadus vecā māsa. Viņas rīkojušās saskaņā ar mammas instrukciju, kas vairākkārt tika pārrunāta ar meitenēm, kā arī jau vairākas reizes lietota gadījumos, kad neviens no pirmklasnieces vecākiem nevarēja viņu aizvest no Siguldas uz Rīgu.

Ģimenes instrukcija paredzēja, ka vecākā māsa autobusā iesēdina savu māsu, pasaka autobusa vadītājam, kurā pieturā meiteni sagaidīs mamma. Tikmēr mamma savā telefonā seko līdzi jaunākās atvases atrašanās vietai.

Kaut šāds scenārijs īstenots jau vairākas reizes, šoreiz autobusa vadītājs kategoriski atteicies salonā uzņemt septiņus gadus veco pirmklasnieci.

Kā stāsta meiteņu mamma, šoferis savu rīcību pamatojis ar to, ka “meitenīte ir pārāk maza, lai brauktu viena “.

Kad vecākā māsa norādījusi, ka pirmklasniece autobusā viena pati braukusi arī iepriekš, transportlīdzekļa vadītājs piedraudējis izsaukt policiju. Sabiedētie bērni izkāpuši šosejas malā un raudot zvanījuši mammai, kura jaunāko atvasi gaidījusi Rīgā.

Urzula, trīs bērnu mamma: “Līdz mājām jāiet bija aptuveni trīs kilometri. Jaunākā meita apsaldējusi seju un rociņas, jo ļoti raudājusi. Paldies dispečerei Marijai, kura ar mašīnu brauca meitenes meklēt un ātrāk nogādāja mājās siltumā!”

Akciju sabiedrības “CATA” Siguldas filiāles vadītājs Māris Zicmanis neko briesmīgu šajā situācija nesaskata un šofera rīcību sauc par atbildīgu.

 

“Meitenes neuzrādīja nekādus dokumentus, lai pieņemtu lēmumu, ka meitenes sasniegušas attiecīgu vecumu. Šoferis šos dokumentus nav prasījis,” stāsta Zicmanis.

Savukārt Autotransporta direkcijas sabiedrisko attiecību speciāliste Lilita Pelčere norāda, ka šoferis nav rīkojies pareizi. Direkcijas vadība ar A/S “CATA” pārstāvjiem veiks pārrunas, lai šādas situācijas vairs neatkārtotos.

Plašāk pievienotajā video:

LA.lv
Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Da</cite>

    Vecāki atkāl nepieskata savu bērnu un uzgrūž to svešiem cilvēkiem. Es gribu braukt autobusā kad šoferis domā par ceļu satīksmi un pasažieru drošibu nevīs par bērnu pieskatīšanu. Tad vēl sīkās safantazēs un pateiks ka viņš viņām gribēja izdarīt pāri un veci apsūdzēs pedofīlijā.

Leave a Comment