Vai atceries Frenku Lambertu no seriāla ‘Soli pa Solim’? Apskaties, kā viņš izskatās tagad!

soli-pa-solim-frenks-lamberts

Soli pa Solim (Step by Step), bija populārs ASV seriāls, ko raidīja no 1991. līdz 1997. gadam, bet Latvijā tas nonāca krietni vēlāk.

Viens no atpazīstamākajiem varoņiem bija Frenks Lamberts, ko spēlēja amerikāņu aktieris Patriks Dafijs. Frenkam ir 3 bērni un viņam pieder būvniecības firma, kādā atvaļinājumā viņš satika Kerolu Fosteri, kurai arī bija 3 bērni– mīlestība no pirmā acu skatiena, viens mirklis un viņi bija precējušies. Toties jaunapvienotās ģimenes kopdzīve nebija nemaz tik viegla!

Patriks Dafijs ir dzimis 1949. gadā, 1974. gadā apprecēja par sevi 10 gadus vecāku sievieti, balerīnu Karlīni Roseru un ir precējušies joprojām. Laulībā dzima 2 dēli un nu jau ir arī 4 mazbērni. 1986. gadā aktieris piedzīvoja lielu traģēdiju– divi pusaudži mēģināja aplaupīt tavernu, kas piederēja Dafija vecākiem un nogalināja viņus. Abi par to saņēma 75 gadus ilgu cietumsodu.

Pēc filmēšanās seriālā Soli pa Solim, Dafijs ir spēlējis arī tādā populārā seriālā, kā Hameleonu Rotaļas, no 2006. līdz 2011. gadam, atveidojot Stīvena Logana tēlu.

Lasi arī: Vai atceries Onslovu no seriāla Smalkais stils? Uzzini, kā izvērtās viņa karjera/dzīve pēc seriāla

Šķir tālāk, lai redzētu, kā Patriks Dafijs ir mainījies pa šiem gadiem:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment