Atceries Kerolu Fosteri no “Soli pa Solim”? Lūk, kā viņa izskatās tagad!

soli-pa-solim-kerola-fostere

Soli pa Solim (Step by Step), bija populārs ASV seriāls, ko raidīja no 1991. līdz 1997. gadam, bet Latvijā tas nonāca krietni vēlāk.

Viena no galvenajām  varonēm bija Kerola Fostere, Frenka sieva, kuru atveidoja amerikāņu aktrise Sjūzena Sommersa.

Seriāla sižets: Frenkam ir 3 bērni un viņam pieder būvniecības firma, kādā atvaļinājumā viņš satika Kerolu Fosteri, kurai arī bija 3 bērni un viņai pieder neliels skaistumkopšanas salons, kurš atrodas turpat mājā piebūvē, kur viņa kopā strādā ar savu māti un māsu. Abu starpā rodas mīlestība no pirmā acu skatiena, viens mirklis un viņi bija precējušies. Toties jaunapvienotās ģimenes kopdzīve nebija nemaz tik viegla!

Sjūzena Sommersa ir dzimusi 1946. gadā, ASV, viņa ir ne tikai aktrise, bet arī dziedātāja, rakstniece un biznesmene. Viņa ir sarakstījusi vairākus dižpārdokļus – pašpalīdzības grāmatas, divas autobiogrāfijas, 4 diētu grāmatas un pat dzejas krājumu!

Laikā, kad aktrisei bija grūti dabūt lomas, viņa pat ir ļāvusies Playboy kailfoto sesijām, lai gan viņa to kādā intervijā bija noliegusi. Bildes no 1980. gada fotosesijas vēlāk tika publicētas un ir atrodamas internetā.

  1. gadā viņa apprecējās otreiz ar Alanu Hammelu, ar kuru kopā ir vēl šobrīd, aktrisei nav bērnu. 2000. gadā viņai atklāja krūšu vēzi 2. stadijā un tika veiktas vajadzīgās operācijas kā arī radiācijas un ķīmijterapijas.
  2. gadā Kalifornijas mežu ugunsgrēkos tika izpostīta viņas Malibu māja.

Uzsākot filmēties seriāla Sommersa bija 44 gadus veca, bet šobrīd viņai jau ir cienījami 69 gadi.

Šķir tālāk, lai redzētu, kā Sjūzena Sommersa ir mainījusies pa šiem gadiem:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment