Somi gribot atriebties imigrantiem par divu nepilngadīgu meiteņu izvarošanu

1a

Somija sāk spēkā pieņemties neapmierinātība ar imigrantu atrašanos šajā valstī – īpaši lielu uguni šai neapmierinātībai “pielējuši” neseni skandāli ar diviem nepilngadīgu meiteņu izvarošanas gadījumiem.

Abos gadījumos vainīgie esot imigranti, kuriem piešķirta uzturēšanās atļauja Somijā, ziņo DailyMail. Abi šie gadījumi Somijā izraisījuši nekārtību vilni – Somijas iedzīvotāji attiecīgajās pilsētās esot sākuši “dežūrēt” pilsētu ielās, meklējot imigrantus, kā arī vairākos gadījumos, cenšoties “atriebties” un izrēķināties ar viņiem.

Lai uzzinātu vairāk par šiem gadījumiem, šķir otru lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">ainars</cite>

    un bus jau pareizi,ja kads sirietis dabus pa tauri////

  • <cite class="fn">nemec</cite>

    kājas metāla bļodā,betonu pa virsu,,lai palūdz savu pravieti un zivīm par barību.

  • <cite class="fn">kalvis</cite>

    vispar kadeļ vajadzeja tos idiņus uzņemt.kam latviešiem vajag tos mērkaķus.saks domāt tikai tad kad mums latvijā notiks tas pats kas francijā.

  • <cite class="fn">laucinieks</cite>

    Musulmaņi savā augstprātībā somus pietiekami nenovērtē- vēl kāda šmuce un būs jāmūk no Somijas ko kājas nes. Sajaukuši ar miermīlīgajiem zviedriem.

  • <cite class="fn">benito</cite>

    Simo Häyhä. Tieši šī vīra sekotāji nokārtos šo lietu klusām un nemanāmi! No rīta nebūs kam pamosties…..

  • <cite class="fn">Oskars</cite>

    Sarauj, Somija !

  • <cite class="fn">nana</cite>

    ka vini neskiro kapec mums butu jaskiro ganjau bus kads kurs visus apvaks par sitadam cuuciibam

  • <cite class="fn">Andis</cite>

    Malači Somi ceru kad tos nolādētos muslimus viņi likvidēs savā valstī!

  • <cite class="fn">sprīdis</cite>

    nu va ta kareivīgie somi netiks galā ar nelielu baru mellu lopu? lai jums veicas.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Jasakaak saukt pie tautas atbildiibas arii muusu politiki kas neklausa un neuzklausa tautu un dziivo uz tas rekina…NoSt ar Islama begliem.

  • <cite class="fn">Njau</cite>

    Un atkal – kur atsauce uz oriģināltekstu????!!!!!!

  • <cite class="fn">mja</cite>

    Viens idiots ,kas pat vel bav pieradits,sataisa sudus un pec tam ciesxparejie. Nu tad nemat un atrirbjaties tam kurs darija nevis visiem. Tada divkosiba . Pasi sava valsti 10x izvarotajus liekam cietumos un laizam ara ,bet neviens neko nedara. Ja kads no citas valsts tad bu gan traci celam. Nu tad paradat pasaulei ka noziedzi ir jacinas un iznicinat pasi visus latviesus un sevi iesksitot tikai tamdel ka musu tauta ir noziedznieki . Logika jusu rakstitaja nav.

    • <cite class="fn">Lōģika</cite>

      “Loģika” rakstiņā ir tāda, ka šie nabaga bēgļi, knapi izglābušies no bada nāves vai ienaidnieku lodēm, pēkšņi tikuši mierā un pārticībā grimstošajā Rietumeiropā, nespēj saturēt savus sīkos arābu krāniņus pat pāris mēnešus un bez īpašas vilcināšanās metas izvarot savu glābēju un barotāju nepilngadīgās meitas. Tieši tas pats Zviedrijā, Vācijā, un drīz vien arī visā pārējā Eiropā.
      Ja personīgi TU esi Latvijā izlaidis no cietuma kādu izvarotāju, nu tad arī runā par sevi. Ja tev ir kāds slimīgs naids pret latviešiem, kas tavuprāt laikam vienmēr ir sliktākie no visās tautām, vienkārši brauc uz savu sapņu valsti, iemācies vietējo valodu un aizmirsti par “briesmīgajiem” un “divkosīgajiem” latviešiem!

    • <cite class="fn">dumis</cite>

      Ko muldi, šodien viens savu pipeli nesavadīja, rīt, parīt nākamais. Un par katru tu rakstīsi, Viens idiots,kas pat vel bav pieradits,sataisa sudus un pec tam ciesxparejie.
      Nokopēts tavs rakstītais teksts.
      Viņi visi ir jālaiž brīvajā lidojumā uz augšu.

    • <cite class="fn">sandis</cite>

      Nja tev galva jaarste kad tevi pasu vai tavys tuviniekus izvaros parazits menais kas kops dzimsanas asinis ir terorists tad varesi barstit gudribas,atbrauc parazitet un veel nekartibas taisa? Ar kaju pa dirsu un araa

  • <cite class="fn">LD</cite>

    Jauniešus un vīriešus armijā iesaucamā vecumā vispār nebūtu jāielaiž nevienā valstī, jo viņiem mājās jācīnās par savas Dzimtenes brīvību.

  • <cite class="fn">dumis</cite>

    Somi, mēs letiņi ar jums un par jums. Šos sātanus noslaucīt no zemes virsas.Turieties!!!

  • <cite class="fn">jewtew</cite>

    Traki, neviena valstu valdiba iedzivotajus neņem vera, valdibam iedzivotaji ir tikai lelites ko stumdit, es ar tiem kas grasas lietas kas tiem trauce un tiek uzspiestas kartot pashi.

  • <cite class="fn">hartijs</cite>

    Visnotaļ atbalstu. Nāvi izvarotājiem!

  • <cite class="fn">Nicola</cite>

    Es ari atbalstu ja nemak mierigi dzivot zeme kur dod mieru maizi un nezskaitamus pabalstus. Ta musulmaniem tur nav ko meklet ,lai izvaro sit ,spridzina sava valsti ja viniem tas ir ta pienemts . Nevis seit eiropa. Lai pako mantas un suta tos manjaikus atpakal ar visam gimenem. Divi lieli religoni ka kristus un musulmani nevar dzivot kopa un tas ir diemzel pieradits.

  • <cite class="fn">xxx</cite>

    Nav pierādīts?? Aizturēja nozieguma vietā, bet nav pierādīts??? Muslimiem un nigeriem un citiem parazītiem “imigrantiem” nāvi, ja viņi kā traki suņi uzbrūk cilvēkiem, tad arī viņus likvidēt, kā trakus suņus!!!!!

  • <cite class="fn">Uzsāc gadu, satiekot savu veiksmi! Tava Laimīgā biļete atrodas šeit: https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Vislabākais veids stresa samazināšanai ir iegūt drošības sajūtu. Jo kas tad ir stress? Vai tad ne satraukums? Satraukums par esošo situāciju, satraukums par nākotni – vai izdosies ieplānotais, vai sev un tuvajiem neatgadīsies kas slikts. Vai varēšu sevi un tuviniekus pasargāt, ja parādīsies briesmas.
    Brīvu finansu līdzekļu pieejamība ļoti daudzus no stresa izraisītājiem novērš jau saknē. Bankas to sauc par drošības spilvenu. Vai tev tāds ir? Vai tas ir pietiekoši liels? Cilvēkam vienmēr par maz, bet tā godīgi, nemelojot sev – vai ir pietiekošs? Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes. Nāc caur šo manu saiti un saņem vienu biļeti bez maksas.
    Starp citu – katra no janvāra līdz martam iegādātajām loterijas biļetēm piedalās loterijā, kuras balvu fondā ir 3 Apple portatīvie datori un pat BMW X6! (saskaņā ar Latvijas jaunpieņemtajiem likumiem, reģistrējot auto Latvijā pat nebūs jāmaksā reģistrācijas maksa)
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.

Leave a Comment