Sondi tests: slavens un ļoti precīzs iekšējo impulsu atklājējs; Izvēlies seju no kuras tev ir visvairāk bail

sondi tets

Kāpēc šis tests ir tik precīzs un kā rīkoties, lai tu maksimāli precīzi noskaidrotu ko par sevi, raksta portāls la.lv

Šo testu 20. gadsimtā radīja ungāru psihiatrs Leopolds Sondi. Tā galvenais mērķis bija atklāt dziļākos iekšējos impulsus, kurus ikdienā apspiež personības apziņa.

Testa pamatā ir riebums vai, tieši otrādi, simpātijas pret īpaši atlasītām fotogrāfijām. Sondi uzskatīja, ka vaibstus un īpatnības, kas sevī nepatīk vai patīk mēs tiecamies projicēt uz citiem cilvēkiem.

Instrukcija

Apskati šo astoņu cilvēku portretus un izvēlies to cilvēku, kuru nevēlētos sastapt tumšā vakarā klusā ieliņā, jo viņa āriene tev šķiet biedējoša vai pretīga. Tad lasi izvēlētā portreta raksturojumu un pārdomā, kā šis apraksts attiecas uz tevi.

Svarīgi!

Lūdzu, nevajag testa rezultātus interpretēt nepareizi. Tie nekādā ziņā nenozīmē, ka tev ir kāda psihes saslimšana. Vienīgais, kāpēc šis tests radīts un noder vēl joprojām – atklāt saikni uz apspiestiem iekšējiem impulsiem saskaņā ar psihonalīzes teoriju.

Lasi arī: Psihoanalīzes tests – uzzini par savu personību visu!

Oriģinālajā testā ir sešas sērijas (komplekti) – katrā pa astoņiem portretiem, kuros redzami: homoseksuālists, sadists, epileptiķis, katatoniķis, šizofrēniķis, depresīvs cilvēks un maniaks. Ieskatam piedāvājam īsāku versiju!

Šķir otru lapu, lai iepazītos ar atbildēm

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment