Stass no Latvijas, kurš tagad strādā par pastnieku, šokē žūriju Vācijas talantu šovā

13439153_1056771261083213_6497080711360373911_n

Vai vēl atceries talantīgo puisi no Latvijas, kurš dažus gadus atpakaļ uzvarēja Ukrainas talantu šovā Stasu Šurinu? Viņš 2014. gadā  Latviju pārstāvēja festivālā Jaunais Vilnis. Tagad viņš dzīvo Vācijā un strādā par pastnieku. 

Kā norāda pats Stass, viņš Ukrainā nodzīvoja vairākus gadus, tomēr galu galā visu zaudēja (to ietekmēja arī tur valdošais karš)! Tagad viņš pamēģināja savu veiksmi Vācijas talantu šovā Voice, un izpelnījās neviltotu žūrijas sajūsmu! Žūrijas pārstāvji uzskata, ka viņam ir pat visas iespējas uzvarēt šajā šovā…

Lasi arī: Neticami, ko šīs jaunās meitenes dēļ internetā ir gatavi darīt vīrieši; Internets ir sašutis

Šķir otru lapu, lai noskatītos Stasa uzstāšanos

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment