Svarīgs paziņojums visiem Latvijas iedzīvotājiem – par elektrību būs jāmaksā arī tad, ja to nelietosi

1 - kopija

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) padome sēdē ceturtdien nolēma atbalstīt elektroenerģijas sadales sistēmas operatora “Sadales tīkls” plānu sadales tarifā iekļaut fiksētu komponenti, ceturtdien žurnālistus informēja regulatorā.

“Šis ir nozīmīgs tarifu projekts, kas skar visu Latvijas tautsaimniecību un katru mājsaimniecību, tāpēc regulators,pirms tarifa projekta apstiprināšanas veica rūpīgu izvērtēšanas procesu – tika izvērtētas visas tarifu projektā iekļautās izmaksas, vairākkārt “Sadales tīklam” pieprasot papildu informāciju un precizējumus. Tika organizēta uzklausīšanas sanāksme, tikšanās ar dažādām nozaru asociācijām, NVO, kurās piedalījās gan iedzīvotāji, gan uzņēmumu pārstāvji, lai kopīgi izdiskutētu tarifu projekta būtību un tarifu struktūras izmaiņas,” pauda SPRK padomes priekšsēdētājs Rolands Irklis.

Ko tas nozīmē Latvijas iedzīvotājiem, ja runājam vienkāršiem vārdiem? Par elektrību Latvijas iedzīvotājiem būs jāmaksā arī tad, ja tu to nelietosi!

Šķir otru lapu, lai noskaidrotu, kad jaunais tarifs stāsies spēkā 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">TheSoul</cite>

    Mošk ejat dirst Valsts? Visi rijošie cūkas,nahuj,atsprāgstat vai dodaties prom No Šejienes,pidarasi,okupanti

  • <cite class="fn">haralds</cite>

    and the question is – vai par bencīnu, malku, pārtikas produktiem, apģērbu, gāzi, kokmateriāliem, sadzīves tehniku, freziera, drēbnieka un kosmetologa pakalpojumiem arī būs jāmaksā arī gadījumā, ja tos nelietošu / neizmantošu? un vai par teātri un kīnō būs jāmaksā arī, ja tos neapmeklēšu?

  • <cite class="fn">kukuruuza</cite>

    Tas parāda tikai to, ka tautu atkal un atkal čakarē.Tie 3 miljoni Latvenergo pazuda un viss ,klusums.Uzņēmumi zog ar vērienu,labāk noslēpt pēdas.Un cik miljonu būs nākotnē ,ko???

  • <cite class="fn">Fiksais</cite>

    Valsts atbalstīts banditisms,,,nu ko cik ilgi vēl..?

  • <cite class="fn">pilsonis</cite>

    pec pirmā rekina iesniegšu prasibu tiesā par morālo kaitējumu, Tai skaitā ārpus Latvijas

  • <cite class="fn">Šuj-Fēnu</cite>

    NO KOMENT!! Velns parāvis šito DEBĪLISMU,tad palieliniet man algu! ES godīgi nevis dzīvoju šajā valstī,bet eksisteju!!!!!!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    es vienkārši ateikšos un neturpināšu līgumu bet darbunāšu elektrostaciju,tāpat drīz atslēgs jo jau tagad nespēju vairs samaksāt!

  • <cite class="fn">Zanis</cite>

    Vai zināt cik izmaksā sadales tīkliem 1 stabs?? Viņi zog un liks par to maksāt citiem!!!! SPRK arī kāds labi nopelnīs palīdzot šādu lēmumu izkruķīt. Te ož pēc sūdiem.

  • <cite class="fn">AIVARS</cite>

    Tikai pamēģinat, jūs likvidēšu, pideri

  • <cite class="fn">hmm..</cite>

    mani vairak interese – kadas ir iespejas apturet so projektu (ja vispar tadas ir).

    parrunas esot veiktas… ir tads sens, labs teiciens: mes apspriedamies, es izlemu.

Leave a Comment