“Tas bija dzīvs un negribēja nākt ārā”: ārsti sievietes galvaskausā atrada kaut ko patiesi drausmīgu

oriental-cockroach

Kāda sieviete nesen apmeklēja Stenleja Medicīnisko koledžu un slimnīcu Čennai pilsētā, Indijā. Viņa sūdzējās par “niezošu, lienošu sajūtu” savā deguna dobumā, kas izraisīja lielas sāpes. 

Pēc divām vizītēm slimnīcā ārsti 42 gadus vecajai sievietei paziņoja, ka dīvainās sajūtas droši vien rodas no saaukstēšanās vai kāda izauguma deguna dobumā.

Bet tad, kad sieviete devās uz vēl trešo pārbaudi, ārsti ar šausmām saprata patiesību.

Lasi vēl: Zēns īsi pēc 10. dzimšanas dienas mirst pēc tam, kad vecāki atrada šos plankumus uz viņa kājām

Lai uzzinātu, ko ārsti tur atrada, kā tas tur iekļuva iekšā un kā tika dabūts ārā, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Musulmaņi no Tuvajiem austrumiem pārņem Eiropu tāpēc, ka viņi nav pašcieņu zaudējuši vergi un par pliku vēderu, atšķirībā no humpalproletariāta, nestrādās. Viņi nāk no kultūras, kur stipras kopienas, tajā pat laikā, katrs ir par sevi, katrs ir “ģimenes galva”. Viņš var būt uzņēmējs, var laupīt (bet ne zagt), kas abas ir vienlīdz cienījamas nodarbes, lai gan ļoti atšķiras sabiedrības un likuma vērtējumā. Bet līdz strādāšanai citam nenolaidīsies.
    Apnicis uz visu ekonomēt? Ir apnicis vienmēr atteikt sevi palutināt ar kaut ko? Paplašiniet sava maciņa apvāršņus!
    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam?

Leave a Comment