Tas, kas notika ar šo sievieti, var atgadīties ar ikvienu – vainīgais jau atklāts (VIDEO)

3b28cc6000000578-4011834-image-a-2_1481162755181

Metro stacija Berlīnē. Sieviete kāpj lejā pa kāpnēm, viņai aiz muguras pienāk viens no trīs vīriešu kompānijas. Tālāk notiek kas šausmīgs.

Berlīnes metro stacijas video novērošanas kameru ierakstos bija novērojams kas šausmīgs. Pēc video noskatīšanās var secināt, ka katram pašam sevi ir ļoti jāsargā, un mēs ikviens varam kļūt par upuriem cilvēkiem, kuri rīkojas apreibinošu vielu iespaidā.

Skatoties video, pārņem pat dusmas, jo saproti, ka šādi cilvēki lielākajā daļā gadījumu paliek nesodīti, kamēr viņu upuriem tiek nodarīti miesas bojājumi, kuru likvidēšanai nepieciešams ļoti ilgs laiks (ja vispār ir iespējams ko darīt lietas labā), nemaz nerunājot par morālo kaitējumu.

Lasi vēl: 15 lietas, kas iespējamas tikai Krievijā; #6 šausmas!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, kas notika starp šiem cilvēkiem metro stacijā!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Lelde</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

    • <cite class="fn">Oto</cite>

      Jeb vienu ta var gadities smiekligi cik zinu vina vinu ticibu aizskara un pazemoja dzeki tapat ka irija del sievietes nirgasanos neilaida nakts kluba irs vinas sagaidija un noshava taka sievietes ne viss jums ir atlauts

Leave a Comment