Tas, ko izvaroja šis vīrietis, ir pret visiem dabas likumiem; Preteklis sēdēs cietumā

cat

Šis vīrietis noteikti ir viens no savādākajiem cilvēkiem pasaulē, kurš uzskata, ka nekādi dabas likumi uz viņu neattiecas.

Tagad par savu nežēlību viņam nāksies sēdēt cietumā.

Lai lasītu rakstu, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Pēteris</cite>

    acīm redzot dažiem -ir- mazā pirkstiņa lielumā! no turienes arī problēmas ar psihi!

  • <cite class="fn">Klaidonis</cite>

    Nu gan atraduši brīnumu! Izlasiet grāmatu “Lode slepkavam” ja vēl kaut kur atradīsiet, tur ne tādus vien brīnumus dabūsiet zināt. Mūsu zemē šī grāmata jau sen ir aizliegto sarakstā un izņemta no bibliotēku plauktiem. Tur ir aprakstīts kas notika mūsu (PSRS) cietumos, tur kaķus drāza visa kamera. Un pie tam vēl aprakstīts kā tas tika darīts, vārdu sakot pilna lietošanas instrukcija. Ko te var “cepties” par kaut kādu Ameriku.

  • <cite class="fn">SPIIDOLA</cite>

    Visa musulmanju pasaule pie zinaamu puiseenu iesveetiishanas DRAATEE DZIIVNIEKUS AKSAKALU priekshaa,un par to tradiiciju nez kaapeec visi klusee.Kazas un aitas tad kljuust par taa puikas krustmaati…Ko muusu likumi nepasaka liidz galam???

  • <cite class="fn">Sivēns</cite>

    Dr. J.Zālītis savā “leģendārajā” grāmatā rakstīja par tītara izvarošanu. Tā kā ir jau visādas tās noslieces (perversijas).

  • <cite class="fn">beverina</cite>

    Velna izdzimumus likvidel .

  • <cite class="fn">Ieskaties šeit un izmaini savu dzīvi uz visiem laikiem: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Iesaku neiet uz visādām apšaubāmām spēļu zālēm, kur ne tikai ir ieprogrammēts, ka automāts vienmēr izdos vairāk kā tajā tiks iemests, bet arī kriminogēni bīstama vieta, kur nereti mēdz pulcēties alkoholiķi un narkomāni.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes, neizejot no savas siltās un drošās mājas.

Leave a Comment