Tava labākā vasaras pavadone – Opel Corsa

Corsa vilina ar formīgu un saistošu dizainu. Sportisks režģis, precīzi veidoti priekšējie lukturi, plūstoša jumta līnija, spēcīgas proporcijas. Satriecoša no jebkura leņķa.

Vieglākai dzīvei

Ātrumjutīgais elektriskais stūres pastiprinātājs uzlabo precizitāti un ļauj ietaupīt degvielu. Izmantojiet pilsētas režīma pogu vieglākai automašīnas novietošanai stāvvietā un manevrēšanai ar nelielu ātrumu.

VISPUSĪGA DROŠĪBA

Ekskluzīvā Opel Eye kamera ir viena no drošākajām un progresīvākajām palīgsistēmām, kāda jebkad iebūvēta automašīnā. Jums par neko nav jāuztraucas.

ATRODIET SAVU CEĻU

Lai vienmēr zinātu, kurp dodaties. Navigācijas sistēma TOMTOM GO 40 lieliski iederas OpelFlexDock turētājā, kur to var arī uzlādēt. Tas nozīmē, ka jums nav jānovērš acis no ceļa un jūs varat pārvietoties vēl drošāk.

VADI IR PAGĀTNE

Enerģijas avots jūsu viedtālrunim: pateicoties bezvadu uzlādes funkcijai, savu mobilo tālruni jūs varat uzlādēt, nenoņemoties ar vadiem.

SAULE UN SVAIGS GAISS

Svaiga gaisa baudīšana tikai pogas spiediena attālumā! Lielais elektriskais stikla jumts ar iebūvētu vēja novirzītāju pasargā no vēja, bet saulessargs glābj no karstuma.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment