Tava personība, tavs stilu – to neteikti spēj iznest jaunais Opel Adam Rock!

sFAF

Iepazīsti Opel ADAM ROCKS! Bezceļu automašīnas dizains ar brīvības sajūtu. ADAM ROCKS – mazais pilsētas krosovers, kas paver daudz iespēju.

Opel Adam Rock spēj attēlo tavu personību un stilu savienojumā ar pastiprinātu drošību un komfortu.

Izjūti savu personību un stilu

ADAM ROCKS nav tāds kā citas automašīnas: ADAM ROCKS ir unikāls. Kas padara to tik īpašu? Neskaitāmas pielāgošanas iespējas. Tu vari izveidot tādu ADAM ROCKS, kas pilnībā atbilst tavai personībai.

ADAM ROCKS izstaro piedzīvojumu kāri gan no iekšpuses, gan ārpuses. Automobilim visapkārt ir ogļmelnas krāsas aizsargplāksnes, kas mazauto piešķir skarbu, muskuļotu raksturu.  Priekšā un aizmugurē esošie sudraba krāsas drošības buferi, kā arī hromētais izpūtēja uzgalis ārējo izskatu padara vēl drosmīgāku un lieliski papildina virsbūves dizainu.

dgs

Rupējies par vidi sev apkart – Zaļā tehnoloģija

ecoFLEX tehnoloģijas pakete samazina degvielas patēriņu, izmaksas un CO2 izmešu daudzumu, izmantojot Start/Stop sistēmu un virkni citu zaļu tehnoloģiju..

shxb

Redzi vairāk.

Aklās zonas informācijas sistēma ar ultraskaņas sensoriem uzrauga automašīnas sānus. Mirgojoša lampiņa attiecīgās puses ārējā atpakaļskata spogulī brīdina, ja aklajā zonā kāds ir. LED dienas braukšanas gaismas un LED aizmugurējie lukturi uzlabo drošību uz ceļa un izskatās lieliski. Tas ir pirmais šāda veida aprīkojums klasē, kas turklāt ir ļoti ekonomisks.

jjjj

Atvērtais jumts, augsti attīstīta savienojamība un jauns, ņiprs dzinējs. ROCKS mantojis arī ADAM saimes milzīgo personalizēšanas potenciālu, kas nozīmē, ka gandrīz katrs pilsētas krosovers būs unikāls, un ADAM ROCKS īpašnieks visdrīzāk uz ceļa neredzēs citu modeli, kas izskatītos tieši tāpat kā viņējais.

Raksts tapis sadarbībā ar: logo

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment