Tēvs nofilmē traģisku brīdi, kurā paziņo 8gadīgajam dēlam, ka viņa mamma mirusi briesmīga iemesla dēļ

childs-haunting-screams

Brendens Bikerstaffs-Klārks saņēma dažāda rakstura komentārus par video publicēšanu vietnē Facebook, kur viņš to ievietoja kā brīdinājumu citiem atkarīgajiem ar bērniem.

 

Pasaulē heroīna lietotāju kļūst arvien vairāk, un šis ir tikai viens no daudzajiem video, kurš pierāda, cik traģisku efektu narkotika atstāj ne tikai uz pašiem atkarīgajiem, bet arī viņu tuviniekiem.

Brendens par video raksta:

“Šis ir veltījums visiem atkarīgajiem ar bērniem. Šodien man bija savam 8 gadus vecajam dēlam jāpasaka, ka viņa mammīte iepriekšējā naktī nomirusi no narkotiku pārdozēšanas.

Šāda ir mūsu slimības realitāte. Neļauj šai slimībai panākt to, ka kādam nākas tavam bērnam paziņot, ka tu esi miris narkotiku dēļ. Šī bija viena no grūtākajām lietām, ko man jebkad nācies darīt.

Manam dēlam heroīna dēļ vairs nav mātes. Lūdzu, dodieties pēc palīdzības, lai mūsu bērniem nav jācieš. Šis nebija tēlojums. Tas notika pa īstam. Es liku kādam to ierakstīt, lai atkarīgie ar bērniem redzētu šīs epidēmijas nopietnību.

Es pats esmu izbijis atkarīgais, un šodien esmu 94 dienas tīrs. Lūdzu, dalieties ar šo video, varbūt tā palīdzēsiet izglābt kāda bērna vecāka dzīvību.”

Lai uzzinātu vairāk un noskatītos pašu video, šķir nākamo lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment