Tīnis nokrīt no mājas, uzņemot selfiju; BRĪDINĀJUMS – nepatīkami skati!

13626461_1216840828335974_4308802940619722298_n

Kāds jauns vīrietis Novijugrenojas pilsētā, Krievijas ziemeļu-centrālajā daļā, nesen kļuva par pašbilžu uzņemšanas tendences upuri. 19 gadus vecais jaunietis identificēts tikai kā Tamerlans.

Aculiecinieki stāsta, ka jaunietis kādu laiku stāvējis uz jumta kores un tad, negaidīti, paslīdējis. Tamerlans izmisīgi centās turēties un uzrāpties atpakaļ uz jumta. Cilvēki šausmās vērojuši notiekošo.

Vēlāk citi notikušā liecinieki paskaidroja, ka jaunietis izšķīries no draudzenes un tādēļ vēlējies atvadīties no dzīves, pēdējā mirklī viņš tomēr pārdomāja, bet bija jau par vēlu ko labot, lai arī cik ļoti viņš censtos.

Daudzi video materiālu aplūkojušie nosoda notikumu filmējušā aculiecinieka neiejaukšanos, kamēr Tamerlans vēl atradās uz jumta. Tikmēr citi pauž viedokli, ka neviens nebūtu paguvis iejaukties.
Skaidrs ir viens, neviens nespēja iedomāties tik traģisku iznākumu.

Cerams, ka šis traģiskais notikums kalpos par brīdinājumu citiem ekstrēmu pašbilžu fanātiķiem, kā arī tiem, kas nonākuši bezizejas situācijā. Tava dzīvība ir vairāk vērta par pašbildi vai salauztu sirdi.

Šķir otru lapu, lai redzētu VIDEO (brīdinam, ka tajā redzami nepatīkami skati)

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment