Toyota – biznesa cilvēkiem!

Uzticami dzinēji un rezerves daļas padara Toyota par automobiļiem, kuru uzturēšana neizmaksā dārgi. Mūsu modeļiem ir augsta tālākpārdošanas vērtība un zemas uzturēšanas izmaksas. 

Toyota Safety Sense piedāvā augstu drošības līmeni un novērš nepieciešamību pēc remontiem. Safety Sense ietilpst sadursmes novēršanas sistēma ar gājēju noteikšanas funkciju, brīdinājums par izbraukšanu no joslas ar joslas ieturēšanas funkciju.

KVALITĀTE, IZTURĪBA UN UZTICAMĪBA

TÜV GODALGAS IEGUVĒJI 6. GADU PĒC KĀRTAS

Kvalitāte Toyota uzņēmumam vienmēr ir bijusi vissvarīgākais. Kā atlīhttps://goo.gl/wOyvkMdzību par pūliņiem jau vairākus gadus pēc kārtas esam izpelnījušies žurnāla AutoBild TÜV kvalitātes godalgu. TÜV godalgu piešķir, balstoties uz klientu apmierinātību, automobiļu uzticamību un izturību.

  1. 1 CAR BRAND HEALTH APTAUJĀ

Saskaņā ar 2014. gadā TNS Emor organizētās Car Brand Health aptaujas Baltijas valstīs rezultātiem par visvērtīgāko auto zīmolu kvalitātes un uzticamības ziņā uzskatīta Toyota. Latvijā Toyota bija pirmajā vietā vairākās kategorijās: lieliska pārstāvniecību tīkla un labas pēcpārdošanas kategorijā. Toyota līdera pozīciju ieņēma arī lojalitātes ziņā – lielākā daļa līdzšinējo zīmola īpašnieku paliktu tai uzticīgi, arī iegādājoties nākamo automobili.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=_Zx_Nvb2r3s

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment