Toyota Land Cruiser. Joprojām nepārspēts

main-lc60

Ražots un pilnveidots vairāk nekā 60 gadus, šodienas Land Cruiser aizvedīs Tevi no pilsētas sirds uz vismežonīgākajiem laukiem ar stilu un ērtībām. Tā mūsdienīgais izskats apvienots ar robustu 4WD funkcionalitāti un augstas kvalitātes salonu, kas lepojas ar daudzveidīgi, gludi nolokāmiem sēdekļiem maksimālām ērtībām.

No kalnos kāpēja par siržu lauzēju.

Vairāk nekā pirms pusgadsimta, šķērsojot Japānas augstākos kalnus, Land Cruiser apliecināja, ka ir sava vārda vērts. Radīts militāriem mērķiem, taču jau drīz vispārējai lietošanai novirzīts SUV, parastajiem cilvēkiem sniedza iespēju nokļūt tālāk nekā līdz šim, atklāt līdz šim neatklāto.

Arī šodien pilnpiedziņas SUV ir ideāls jebkādiem ceļa apstākļiem. Jaudīgais dzinējs un izturīgā virsbūve ļauj papildus pilsētas un šosejas ceļiem braukt arī sarežģītā apvidū bez jebkādas piepūles. Mīkstā piekare rada sajūtu, it kā tas nebūtu apvidus, bet līdzena došanās piedzīvojumā, kas jau pats par sevi ir baudījums. Plašais salons ir ideāls, lai transportētu pasažierus un daudz bagāžas, visu, kas nepieciešams. Land Cruiser ir sirdis iekarojis praktisks SUV, kas noteikti aizvedīs uz galamērķi. Vienmēr ērti un droši.

https://www.youtube.com/watch?v=BvKvSCbNDFU

https://www.youtube.com/watch?v=-xCjIXg5yeI

 

Rakstu iesaka –  favorit

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment