Toyota Mirai. Izcila brauciena stabilitāte un klusums

Toyota FC bloka augstā jauda un optimālā akumulatora jaudas kontrole darbina elektromotoru un nodrošina jaudīgu reakciju, braucot jebkurā ātrumā. Tas nodrošina acumirklīgu griezes padevi, tiklīdz pieskaraties akseleratoram, – un jaudīgu un vienmērīgu paātrinājumu.

Ir uzlabota gan brauciena stabilitāte, gan komforts, lielākās detaļas, piemēram, Toyota FC bloku un augstspiediena ūdeņraža tvertnes, novietojot zem grīdas automobiļa vidusdaļā, tādējādi nodrošinot zemu smaguma centru un izcilu svara sadalījumu. Rezultātu vēl vairāk uzlabo augstas izturības virsbūve, kam īpaši pastiprināta aizmugures piekares izturība.

Pilnībā nosegtā automobiļa apakšpuse un aerodinamiskais gabarītu apgaismojuma dizains mazina gaisa pretestību un palīdz uzlabot degvielas efektivitāti un braukšanas stabilitāti. Arī aizmugures lukturu aerodinamiskais spurveida dizains uzlabo taisnvirziena braukšanas stabilitāti.

Izcilo klusumu nodrošina elektromotora piedziņa jebkurā ātrumā un samazinātais vēja troksnis, kā arī visu virsbūves detaļu pilna izolācija un skaņu absorbējošu un izolējošu materiālu optimālais izvietojums visapkārt salonam, tostarp troksni mazinošs stikls vējstiklam un visu durvju logiem.

Bremžu atbalsta režīms reģeneratīvo bremzēšanu padara daudz efektīvāku un uzlabo bremzēšanas jaudu, kad vadītājs vēlas būtiski ierobežot automobiļa ātrumu, piemēram, ilgstoši braucot lejup no kalna.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment