Toyota Prius nosaka trendu

Pasaulē pirmais sērijveida ražošanā nonākušais hibrīda automobilis Prius mainīja visus līdzšinējos auto pasaules priekšstatus.

Tas nebija vienkārši automobilis, bet gan veids, kā parādīt savu attieksmi pret apkārt notiekošo. Jaunais Prius ar lepnumu nes tālāk sākotnējās idejas. Jaunās paaudzes hibrīda tehnoloģijas nodrošina to, ka Prius degvielas patēriņš ir tikai 3,3 l/100 km. Savukārt CO2 izmešu līmenis ir zemākais Prius vēsturē, tikai 76 g/km. Jaunā platforma nodrošina atlētiskāku un asāku ārējo izskatu, kā arī enerģiskāku braukšanas pieredzi ar uzlabotu vadāmību.

Inteliģenta konstrukcija

Jaunais Prius apvieno progresīvu dizainu ar efektivitāti, tehnoloģijām un kvalitāti. Leģendārais trīsstūra formas siluets ir saglabājis izteikti zemo pozīciju, slaidajiem LED lukturiem, zemajam dzinēja pārsegam un jumta līnijai, kā arī vertikālajiem aizmugures kombinētajiem lukturiem radot patiesi pārsteidzošu eksterjeru. Moderno, augstajām tehnoloģijām bagāto salonu papildina maigie apdares materiāli.

Hibrīdu līderis

Jaunā Prius pilnīgi jaunā hibrīda sistēma bruģē ceļu uz nākamā līmeņa braukšanas pieredzi. Akumulators atgūst vēl vairāk enerģijas, tas nozīmē, ka vairāk laika var pavadīt,  braucot vienmērīgajā un klusajā EV režīmā. Savukārt nemanāmā pāreja no EV uz benzīna dzinēja režīmu dāvā intuitīvu un dinamisku paātrinājumu, kad vien tas ir nepieciešams.

https://www.youtube.com/watch?v=O7hE0y5ALzU

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment