Toyota rada tikai labākos automobiļus – novērtē to!

cool-toyota-wallpaper-1

Dodoties ceļā, ir svarīgi zināt, ka Tavs automobilis ir gatavs jebkurai situācijai. Tāpēc mēs, Toyota, pārbaudām savu automobiļu galējās robežas, izmēģinot tos modernākajos vēja tuneļos, pakļaujot tos rūpīgiem temperatūru testiem un aprīkojot tos ar vismodernākajām tehnoloģijām. 

Atklāj, kā Toyota inovatīvā domāšana dāvā vēl labākus un drošākus automobiļus ikvienam:

THUMS

Iepazīsties ar THUMS, mūsu virtuālo sadursmju testu manekenu ģimeni. Uzzini, kā šī bezbailīgā, datora radītā ģimene spēj simulēt neparasti daudz cilvēka ievainojumu: muskuļu, saišu, iekšējo orgānu traumas un pat ādas bojājumus, palīdzot padarīt Toyota automobiļus vēl drošākus.

Aerodinamikas uzlabošana

Aerodinamika var būt liels klupšanas akmens, tāpēc mēs pieliekam īpašas pūles, lai savaldītu vēja spēku un uzlabotu efektivitāti, ar kādu Tava Toyota šķeļ gaisu. Uzzini vairāk par moderno Toyota vēja tuneli, kas simulē to, kā gaiss plūst apkārt mūsu automobiļiem.

Bremžu pretbloķēšanās sistēma (ABS)

Toyota bremžu pretbloķēšanās sistēmas jeb ABS veidolā mēs esam izstrādājuši sistēmu, kas ir modra un pilnā gatavībā, kad vien Tev nepieciešams maksimāls bremzēšanas spēks un kontrole pār pēkšņu ārkārtas situāciju vai uz slidena ceļa. Uzzini vairāk par sistēmu, kas notur Tavu automobili uz pareizās trajektorijas.

Rakstu iesaka – favorit

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment