Traģisks gadījums, kad 20 mārciņu vērta mākslīgā dzimumlocekļa izmantošana noved līdz cietumam…

Geila jau 13 gadu vecumā bija izdomājusi savu alter ego – viņa internetā tēloja zēnu Kaju Karlosu Fortunu, kas bija nāvējoši slims, kautrīgs latīņamerikāņu un filipīniešu izcelsmes. Vēlāk, ar sociālo tīklu attīstības iespējām, viņa sāka dzīvot tikpat kā dubultu dzīvi, kur viņa Kajam bija izdomājusi radiniekus un pat suni ticamības efekta radīšanai.

Geila ir dzimusi turīgā ģimenē, kura varēja atļauties viņu skolot dārgā privātskolā, kur viņa savukārt sadraudzējās ar vienu no meitenēm, kura arī vēlāk kļuva par upuri. Viņa sāka šai meitenei rakstīt sava alter ego vārdā un aizbildinājās, ka nevar ar viņu tikties, izdomājot melus, ka zēns atrodas slimnīcā, kur viņam tiek ārstēts smadzeņu audzējs.

Interneta komunikācija abām “meitenēm” ilga līdz brīdim, kad viņa šķietamajam puisim Kajam pateica, ka vēlas ar viņu gulēt kopā. Tad Keila pasūtīja mākslīgo dzimumlocekli, kas maksāja 20 mārciņu un elastīgo lenti, lai varētu apsaitēt krūtis. Viņa, uzdodoties par puisi, meitenei pateica, ka ir izkropļota un līdz ar to ļoti kautrējas, tāpēc, meitenei nāktos aizsiet acis, ja viņi tiktos dzīvē.

Tā arī notika. Kad viņi tikās dzīvē, pirms Kaja ienākšanas istabā, meitene bija aizsējusi acis, bet Geila jeb Kajs jau bija izplānojuši visu gaidāmo dzimumaktu. Geila, izliekoties par puisi, nodarbojās ar seksu ar meiteni, kas par to nenojauta. Tā notika vairākas reizes. Šo Lielbritānijā uzskata par izvarošanu.

Upure esot bijusi tik ļoti iemīlējusies Kajā, ka esot bijusi ar mieru turēt acis aizsietas arī kamēr viņi skatījās TV, ēda un sauļojās. Viņa atklāja Geilu tajā brīdī, kad, pieskaroties Kaja matiem, viņa atklāja, ka tie ir gari, un izbrīnā noņēma masku. Noņemot masu, viņa ieraudzīja savu kādreizējo draudzeni Geilu.

Geila jau iepriekš bija izcietusi 8 gadu cietumsodu par seksuālu darbību veikšanu, un aptuveni gadu bija brīvībā. Viņai pēc šī gadījuma diemžēl nāksies atgriezties atpakaļ cietumā pēc šī gadījuma.

Lasi vēl: Elitārā skolā meitenēm liek ar ceļiem nostāties uz krēsla, lai kontrolētu svārku garumu – Dievs nedod, ja būs par īsu!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment