Traģiski: lūk, kāda ir dzīve puisim, kurš katru rītu pamostas bez nekādām atmiņām

gbgb
Pēc filmas “50 pirmie randiņi” (50 First Dates) noskatīšanās, daudzi no mums ir iepazinušies ar globālo amnēziju. Tā ir neiroloģiska problēma, kas gandrīz pavisam pārtrauc īstermiņa atmiņas darbību un rada nopietnus ilgtermiņa atmiņas traucējumus.
Iepriekš minētajā filmā Drū Beriomora katru rītu pamostas neko neatceroties. Viņas princis baltā zirgā, Adams Sandlers, dara visu iespējamo, lai iegūtu viņas mīlestību, viņš pat rada iedomātus scenārijus katrai dienai – diemžēl, sieviete tos nākamajā rītā jau ir aizmirsusi.
Līdzīgi, globālā amnēzija skārusi Apvienotās Karalistes iedzīvotāju Semu Taju. Sems regbija spēles laikā pārcieta smadzeņu satricinājumu, pēc tā viņš katru rītu pamostas neko neatceroties. Ārsti uzskata, ka Sems atgūs atmiņu, bet viņi nav pārliecināti par to, kad tas varētu notikt.
Incidents, kura dēļ jaunietis nespēj neko atcerēties notika pirms diviem mēnešiem. Sema mamma Džeina pastāstīja, ka viņš izpildīja vairākus uzbrukuma apturēšanas paņēmienus un tad pēkšņi sāka grīļoties. Vēlāk puisi nonesa no laukuma.
Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment