Tu nekad neuzminēsi, kāds teksts bija pirmajā nosūtītajā SMS pasaules vēsturē

erfvdf

1992. gadā, kad pirmo reizi parādījās iespēja telefonā sūtīt un saņemt teksta ziņas jeb SMS, tās nesaturēja ne emotikonus, ne selfijus, ne grupu čatus.

Deviņdesmito gadu bērniem nācās spiest pa podziņām un maksāt papildus, lai sarakstītos īsziņu veidā, tāpēc nav brīnums, ka sazvanīšanās bija populārākā komunikāciju metode ilgus gadus. Lai vai kā, īsziņas tomēr tika sūtītas arī deviņdesmitajos gados, tikai to bija mazāk, tās bija īsākas un jēdzīgākas.

Vai esi kādreiz aizdomājies par to, kāds teksts bija pašā pirmajā īsziņā, kura jebkad nosūtīta? Tagad tev ir iespēja to uzzināt.

Šķir nākamo lapu un noskaidro, kā tika nosūtīta pirmā SMS un kāds bija tās saturs!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Pierādi, ka tavās dzīslās rit Džedaju asinis: https://goo.gl/mtBZa7</cite>

    Starpzvaigžņu ceļojumi, briesmas, kuras uzglūn tumšākajos galaktikas nostūros. Drosmīgie cīnītāji pret Tumsas spēkiem un Svešie. Pierādi savu personību uzveicot pārbaudījumus Galaktikas aizraujošākajos izaicinājumos!

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Nav sliktu laika apstākļu, ir nepareizi izvēlēts apģērbs, automašīna, kompānija, kurā atrodies, pat dzīves partnere. Piekrīti? Vai esi gatavs Latvijas ziemas salam, kurš mijas slapjdranķiem? Satiec sev otru pusi kaut tikai uz mirkli, bet īsu, krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkojies uz tādām sociālo tīklu fotogrāfijās.

  • <cite class="fn">Uzsāc gadu, satiekot savu veiksmi! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Neatliec uz rītu, ko vari izdarīt jau šodien. Aizpildi savu Džekpotu nesošo Laimīgo Biļeti jau tagad un sāc 2017. gadu ieejot dzīvē, par kādu vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment