Tu neticēsi, kā Itālijā izturas pret prostitūtām… Drošība pirmajā vietā!

drosība

Prostitūcijā nonākušas sievietes ne vienmēr pašas to ir izvēlējušās labprātīgi. Daudzas nonāk uz ielām un ceļiem apstākļu spiestas.

Arī Itālijā ir sastopamas šādas situācija, kad ar to nodarbojas dažāda vecuma sievietes. Bet interesantais ir tas, kā pret to attiecas Itālijas varasiestādes!

Lai uzzinātu, kāda ir prostitūtu dzīve Itālijā, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">aijucis</cite>

    man vienalga ir pretiigas prostituutas,jo taas pienem preceetus viiriesus,un liela dala no taam m….aam ir vieglaakas pelnas mekleetaajas,un es taam kuceem noveelu sakert slimiibu un nospraagt mokosaa naavee !!!Kas nevar godam dziivot,tam nav,ko virs zemes mekleet !

    • <cite class="fn">Ieva</cite>

      žēl tevis..laikam dzīvē slikti gājis.. padomā par karmu- ko citiem vēli, tas atnāk atpakaļ.. ja to nesaprati padomā par bumeranga efektu!

    • <cite class="fn">Ieva</cite>

      un vēl- ja jau vīrietis vai sieviete domā laist pa kreisi, tas jau nozīmē,ka attiecībās ir problēmas. Jo acīmredzot cieņas un uzticības nav. Labāk šķirties nekā nervus bendēt.

    • <cite class="fn">ke</cite>

      Uhh, nu gan – kas gan vairāk būtu pretīgs, vai prostitūta, kas ik dienas “strādā” šo pretīgo “darbu”, vai laulenis, kurš solījies uzticību, bet pats meklē, kur “tvaiku nolaist” un bieži savas neķītrās fantāzijas realizēt..?

  • <cite class="fn">Aldis</cite>

    Piekriitu Ievai!!!

  • <cite class="fn">Maris</cite>

    Es gan mīlu prostitūtes! Katru dienu citu! 🙂

  • <cite class="fn">Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! https://goo.gl/YAez31</cite>

    Ļoti interesanti. Ja vīrietim mājās viss pietiek, tad viņš neies meklēt to ārpusē. Sieva, kas tik ļoti satraucas par to, ka vīrs var iesiet “nolaist tvaiku”, jādomā, izmanto seksu kā instrumentu manipulēšanai ar vīru. Un tas, manuprāt, ir pa īstam pretīgi.
    Starp citu.
    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam?

Leave a Comment