Tu neticēsi, ko bija uzvilcis Taizemes karalis – viņš ir licis izdzēst šo video visā pasaulē. Noskaties to, kamēr vēl ir iespēja!

Taizeme ir gatava iesniegt dokumentus tiesā, kur apsūdzēs Facebook par cieņas un goda aizskaršanu, ja sociālais tīkls neapņemsies “pa labam” bloķēt visus video materiālus, kur Taizemes karalis pastaigājas kopā ar sievieti apkaunojošā apģērbā.

Pirms pāris dienām, 64 gadus vecais Taizemes karalis Maha Vadžiralongkorns, tika pamanīts staigājam pa tirdzniecības centru kopā ar kādu nepazīstamu sievieti. Šajā gadījumā, nepazīstamās sievietes klātbūtne nebija ne uz pusi tik mulsinoša kā apģērba gabali, kurus karalis bija nolēmis todien uzvilkt.

Acu liecinieki nolēma karali nofilmēt un video ielikt sociālajā tīklā Facebook, kur tas strauji vien izplatījās. Jaunais karalis jūtas tā, it kā šis video būtu aizskāris viņa godu un cieņu, tāpēc Taizemes valdība ir pieprasījusi izdzēst vai bloķēt šos izplatītos video materiālus vietnē Facebook, pretējā gadījumā vērsīsies tiesā.

Lasi vēl: Vai spēj noteikt, kāda ir šī Taizemes makaka mīļākā nodarbe? (+FOTO/VIDEO)

Pāršķir lapu, lai noskatītos video!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment