Tuvinieki Ozolniekos puiša nāvē vaino ģimenes ārstu – “Nākamo dienu Jānis vairs nesagaidīja!”

Liela traģēdija notikusi Ozolniekos – kopš 2. februāra par 28 gadus veco Jāni gan tuvinieki, gan apkārtēji nu runā pagātnes formā. Neviens nespēj aptvert, ka garā un miesā stiprais dēls pēkšņi saslims un tā arī nepiecelsies no slimības gultas.

Vēl 15. janvārī puisis saprot, ka ir nepieciešama ģimenes ārsta palīdzība, tiek izrakstītas arī zāles, taču pēc dažām dienām veselības stāvoklis pasliktinās un tuvinieki nogādā Jāni Jelgavas pilsētas slimnīcā. Puiša vecāki vēlāk dodas uz mājām, nenojaušot, ka situācija strauji pasliktināsies.

Jau nākamās dienas rītā puisis tiek pārvests uz reanimācijas nodaļu.

Ritot stundām uz priekšu, Jāņa veselības stāvoklis neuzlabojas, gluži pretēji, viss liecina par ļoti nopietnu slimību – A gripas vīrusu ar komplikācijām – abu plaušu pneimoniju. Mamma Larisa nespēj paraudzīties kameras objektīvā, taču arī viņa ik pa laikam iestarpina kādus vārdus, kas burtiski laužas uz āru.

Lasi arī: “Sākumā slimību ielaižam domu līmenī”, saka dziednieks Peipiņš; Viņš arī nosauc “dopingus” labai veselībai

Ģimene ir pārliecināta, ka pie traģēdijas ir vainīgs ģimenes ārsts, kurš noteicis nepareizu diagnozi.

Raidījums Bez Tabu izveidojis sižetu par šo traģēdiju, runājot ar visiem iesaistītajiem cilvēkiem

Šķir otru lapu, lai noskatītos sižetu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Tā notiek.</cite>

    Ārsti nav dievi….

  • <cite class="fn">Dusmīgā</cite>

    A kam tad tie ģimenes ārsti domāti?! Lai noteiktu diagnozi vai darītu visu iespējamo, lai tiktu noteikta precīza diagnoze! Diemžēl šobrīd viņi tikai izraksta pirmās zāles kas ienāk prātā un sūta prom! Pie nosūtījuma vispār nav iespējams tikt!!!

Leave a Comment