Ugunsdzēsējs izglāba mazu meitenīti un, lūk, ko viņa izdarīja pēc 17 gadiem

1a

Kad degoša māja piepildījās pilna ar karstiem dūmiem, Maikam Hagam bija nojausma, ka tur vēl kāds ir. Viņš ienesās vienā no istabām un tur atradās bērna gultiņa ar 9 mēnešus vecu meitenīti tajā, viņa bija manāmi saelpojusies dūmus.

Ugunsdzēsējs paņēma bērnu rokās un iznesa viņu drošībā. “Ja bērns būtu mājā pavadījis 20 sekundes vairāk, iznākums būtu bijis pavisam citādāks,” tā tika stāstīts KOMO ziņās… Tomēr ši stāsta skaistākā daļa ir par to, ko šis pats ugunsdzēsējs izdarīja jau 17 gadus vēlāk.

Bērns tika izglābts pirms 17 gadiem. Meitene, Davniella Deivisona, nu jau ir 18 gadus veca un nesen viņa pabeidza vidusskolu.

Viņas ģimene un draugi bija sapulcējušies izlaidumā, lai atbalstītu viņu šajā nozīmīgajā dienā. Tomēr, Deivisonai bija kāds īpašs viesis visā draugu un radu pūlī – tas bija ugunsdzēsējs, kurš izglāba viņas dzīvību.

Hags, kurš dzīvo Venatčē, Vašingtonā, nu jau ir atvaļināts ugunsdzēsējs un viņš reportieriem pastāstīja, ka ar Deivisonu viņš sazinājās piecus gadus atpakaļ, kad atrada izgriezumu no vietējās avīzes, kur tika minēta izglābtā meitene.

Lasi arī: Šajās horoskopa zīmēs dzimušie, ar vislielāko iespējamību, visu mūžu atrodas sargeņģeļa paspārnē

Škirsti otru lapu, lai uzzinātu visu stāstu par ugunsdzēsēju…. 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment