Ja uzņemsi vairāk šī viena vitamīna, odi no tevis turēsies pa gabalu; Svarīga informācija vasarai!

23ff232f2323f

Odi ne tikai izplata dažādas slimības – tie ir arī ļoti kaitinoši, to kodumi izraisa alerģisku reakciju un niezi, un visumā vienkārši bojā skaistākos vasaras brīžus.  Un ir ārkārtīgi grūti no tiem izvairīties, jo odi sastopami pilnīgi visos kontinentos, un, ja tie gribēs tev kost, tie arī kodīs vai arī mirs mēģinot. 

Tā kā pavisam no tiem izvairīties nav iespējams, labākais, ko tu vari darīt, ir samazināt kodumu skaitu, ko saņem. Pārsvarā cilvēki dara ar dažādu ārēju līdzekļu palīdzību, piemēram, pretodu izsmidzināmajiem preparātiem vai pretodu svecēm. Tomēr šie līdzekļi bieži ir ķīmiski un neveselīgi. Taču pastāv viens daudz dabiskāks un drošāks veids, kā likt odiem turēties no tevis pa gabalu – tas saistīts ar nelielām izmaiņām tavā diētā. Viss, kas tev jādara: papildus jāuzņem šis viens vitamīns.

Lai uzzinātu vairāk, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">marta</cite>

    uzmanīgi ar lieku vit uzņemšanu.Tas var izsaukt alerģiju.Šī te ir reklāma !

  • <cite class="fn">es</cite>

    muļķības, uz oda rēķina grib uzvārīties….

  • <cite class="fn">Murgs</cite>

    tas nav padoms, bet REKLAMA

  • <cite class="fn">Olita Niedrīte</cite>

    Tā ir ļoti uzkrītoša reklāma, zinot, ka zāles ir ļoti cietsirdīgs pelēko bizness. Taču pārtikas produktos ir daudz vairāk derīgu vielu, nekā faremceiti cenšas iestāstīt. Grauziet riekstus un ēdiet biezputras 🙂 Daudz B1 satura ciedru rieksti, pistācijas, arahisa rieksti, Indijas rieksti , valrieksti, kukurūza, ( tāpēc indiāņi nebaidās no odiem 🙂 , lēcas, kvieši, griķi, auzas, miežu putra, aknas, cūkgaļa.

Leave a Comment