Uzņēmējus aicina uz semināru par ERAB atbalstu un investīciju iespējām

Otrdien, 5. februārī, Rīgā notiks Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas (ERAB) un Finanšu ministrijas (FM) rīkots seminārs par ERAB sniegtajām iespējām un līdzšinējo pieredzi energoefektivitātes projektu finansēšanā, uzņēmumu darbības attīstībai un paplašināšanai ārvalstīs, kā arī alternatīvu ārējā finansējuma veidu piesaistē, tai skaitā caur vērtspapīru emisiju vai akciju kotēšanu fondu biržā. Uz semināru aicināti uzņēmēji, valsts, pašvaldību un to uzņēmumu pārstāvji.

Semināra mērķis ir informēt jebkuras nozares Latvijas vidējos un lielos uzņēmumus, tai skaitā valsts un pašvaldību uzņēmumus, kā arī pašvaldību pārstāvjus un finanšu konsultantus par ERAB atbalsta iespējām. Semināra ietvaros paredzētas divas sesijas – par energoefektivitātes projektu finansēšanu un finansējuma piesaisti uzņēmumu darbības paplašināšanai, kurās ERAB, valsts un privātā sektora eksperti dalīsies pieredzē un diskutēs par praktiskiem risinājumiem attiecīgajā jomā.

Pilnu ziņu skatīt Finanšu ministrijas mājaslapā: http://www.fm.gov.lv/lv/aktualitates/jaunumi/notikumi/59631-uznemejus-aicina-uz-seminaru-par-erab-atbalstu-un-investiciju-iespejam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment