Uzzini, vai hibrīds ir labākā automašīna pasaulē?

Degvielas taupīšana, emisiju samazināšana, pārstrādātās enerģijas ražošana – kad Hibrīda tehnoloģija sniedz tik daudz, Tev var šķist, ka būt par Hibrīda īpašnieku ir sarežģīti. Nebūt ne. Patiesībā mūsu Hibrīdi ir radīti, lai dzīvi atvieglotu.

Dzīve ar Hibrīdu ir vieglāka

Pat ar diviem dzinējiem, braukt ar Hibrīdu ir pavisam vienkārši. Uzzini, kā mēs tos veidojām, lai braukt ar tiem būtu tikpat viegli kā ar tradicionālajiem automobiļiem.

Divkārša jauda, divkāršs prieks

Mūsu Hibrīda modeļiem ir divi dzinēji: viens benzīna, otrs elektriskais. Šie dzinēji darbojas kopā, sniedzot papildu jaudu un griezes momentu tieši tad, kad tas nepieciešams. Un ja Tu vēlies papildu dinamiku, vienkārši nospied Power režīma pogu un izbaudi braucienu.

Inteliģenta jauda, lai kurp vestu ceļš

Kalnup: abi dzinēji dāvā automobilim maksimālu veiktspēju. 
Ātruma samazināšana un bremzēšana: sistēma pārstrādā kinētisko enerģiju, uzlādējot akumulatoru
Apdzīšana: abi dzinēji dāvā automobilim maksimālu veiktspēju.  
Stāvot: abi dzinēji tiek automātiski izslēgti, lai netiktu patērēta enerģija tukšgaitā.

Degvielas ekonomija, kuru spēsi novērtēt

Nav nekāds noslēpums, ka braukšana pilsētā lielākajai daļai automobiļu kāpina izmaksas par degvielu. Hibrīdi neuzvedas kā vairākums auto. Pirmkārt, tie pārstrādā enerģiju, un tiem ir divi dzinēji – viens benzīna, otrs elektriskais – ideāla saderība, kas nodrošina iespaidīgus degvielas patēriņa rādītājus: tikai 3,3 litrus benzīna uz 100 km. Izcila ekonomija, turklāt patēriņu vēl iespējams samazināt, braucot Eco režīmā. Protams, ja Tu vēlies, lai degviela netiktu patērēta vispār, vienkārši izvēlies elektrisko EV režīmu, izturies ar cieņu pret gāzes pedāli, un Tu nepatērēsi ne pilienu degvielas līdz 50 km/h ātrumam.

Miera sajūta

Kad Tu mūsu Hibrīdā izvēlēsies elektrisko EV režīmu, Tu pamanīsi ko īpašu – pilnīgi neko! Dzinēja klusums un pilnīgais miers patiešām ir kaut kas, kas ir jāizbauda, lai tam noticētu. Elektriskais EV režīms nodrošina arī ļoti vienmērīgu braukšanu bez jebkādiem izmešiem. Patiesi, tā ir ļoti mierīga vide.

Būtiski samazinātas emisijas

Nevainojamā elektromotora un benzīna dzinēja sadarbība nozīmē, ka Hibrīdi izdala sākot no 75 g/km CO2, kas priekš ģimenes automobiļa ir pārsteidzoši zems rādītājs. Turklāt, braucot EV režīmā ar ātrumu no 0 līdz 50 km/h, tas nerada vispār nekādus izmešus – vairāk CO2 izmešus Jūs atradīsiet izlietotā balonā.

Atklāj vēl vairāk bezizmešu braucienu

Domā par Plug-in Hibrīdu kā par elektrisko automobili un Hibrīdu, apvienotiem vienā auto. Atklāj automobili, kas dāvā visas mūsu Hibrīda modeļu priekšrocības un vēl garāku elektriski nobraucamo attālumu vēl ilgākiem bezizmešu ceļojumiem.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment