Uzzini vairāk par OnStar izmēģinājuma periodiem

Vai vēlaties turpināt izmantot OnStar pakalpojumus? Pirms beigsies izmēģinājuma periods, mēs paziņosim par to e-pastā, lai jūs varētu izlemt, kādā veidā vēlaties iegādāties OnStar pakalpojumus1,2.

Kā Turpināt Izmantot OnStar

Pagarināt OnStar pakalpojumus3 ir vienkārši. Jums ir 2 iespējas:

  1. iespēja: pierakstieties OnStar portālā ar saviem pieejas datiem un dodieties uz sadaļu “OnStar paketes”, lai iegādātos OnStar pakalpojumu paketi.
  2. iespēja: automašīnā nospiediet zilo pakalpojumu pogu, lai runātu ar OnStar konsultantu. Konsultants palīdzēs pagarināt OnStar pakalpojumus.

OnStar pakalpojumu paketes cena var mainīties atkarībā no abonementa ilguma. Ja izvēlaties mēneša abonementu , OnStar maksās 9,95 €4 mēnesī ( iekļaujot PVN). Gada abonements ir izdevīgāks un izmaksās tikai 99,50 €4 (iekļaujot PVN). Lai uzzinātu vairāk par jums pieejamām abonementa paketēm, izmantojiet savu OnStar kontu. https://eur.onstar.com

1. Ja pēc izmēģinājuma perioda neiegādāsieties OnStar abonementu, jūs vairs nevarēsiet izmantot OnStar pakalpojumus un piekļūt OnStar funkcijām myOpel lietotnē. Pat bez aktīva OnStar abonementa jūs vēl 4 gadus saņemsiet e-pastā automašīnas diagnostikas atskaiti, ja būsiet izvēlējies šādu pakalpojumu.

2. OnStar pakalpojumi ir jāaktivizē, tie ir atkarīgi no mobilā tīkla pārklājuma un GPS pieejamības. Pēc izmēģinājuma perioda tiek piemērota maksa. OnStar abonēšanas paketes var atšķirties no bezmaksas izmēģinājuma perioda paketē iekļautajiem pakalpojumiem. Dažas funkcijas var nebūt pieejamas konkrētos modeļos vai apdares versijās. Piemērojami nosacījumi.

3. Ja automašīnai ir spēkā Opel „Palīdzība uz ceļa“ un tā atbilst politikas noteikumiem, OnStar var nodrošināt palīdzību uz ceļā bez maksas. Ja automašīnai nav Opel „Palīdzība uz ceļa“ vai tā neatbilst noteikumiem, Opel „Palīdzība uz ceļa“ pakalpojumu sniedzējs var pieprasīt samaksu par saviem pakalpojumiem.

4. Šīs ir provizoriskas cenas, kuras var mainīties.

Rakstu iesaka:

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment