Vai atceries Brūku Loganu no seriāla “Hameleonu rotaļas”? Lūk, kā viņa izskatās tagad!

11

Hameleonu rotaļas (The Bold and the Beautiful) ir amerikāņu ziepju opera, kas labu laiku tika rādīta arī Latvijas televīzijas ekrānos. Brūka Logana ir viena no atpazīstamākajām lomām seriālā – ieskaties, kā viņa izskatās tagad.

Brūka Logana jeb īstajā vārdā Katrīne Kellija Langa ir amerikāņu aktrise. Vislabāk pazīstama ar Brūkas lomu seriālā “Hameleonu rotaļas”.

Dzimusi 1961.gadā Holivudā un pabeigusi Beverlihilzas augstskolu. Langas māte ir aktrise Judīte Landa. Katrīne Landa ir trīs bērnu māte. Viņia ir dēls Džeremijs Skots Snaiders, Džulians Langs Snaiders, meita Zoī Katrīna Andrea un arī pameita Daniela Andrea.

Lasi arī: Vai atceries Ridžu Foresteru no seriāla “Hameleonu rotaļas”? Lūk, kā viņš izskatās tagad!

1987. gadā Katrīnei Langai tika piedāvāta loma seriālā “Hameleonu rotaļas”, un kopš tā laika viņas loma ir bijusi neatņemama seriāla sastāvdaļa. Viņas mīlas stāsts ar Ridžu Foresteru ir bijis seriāla stāsta pamatā aptuveni 20 gadus, kā arī mīlas trijstūris, kurā bija iesaistīta Brūka, Ridžs un Teilore, vilkās aptuveni desmitgadi. Seriāla 5 000. sērija iekļāva tikai četrus galvenos varoņus – Brūku, Ridžu, Stefāniju un Ēriku, un viņa ir viena no diviem lomu atveidotājiem, kuri seriāla filmēšanā ir piedalījušies visu tā translācijas laiku (otrs aktieris ir Džons Makuks, kurš atveidoja Ērika Forestera lomu).

12 13 14 15 16 17 18 19

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment