Vai pašapmierināšanās ofisā kļūs par normu? Pārsteidzošs pētījums!

biz2-768x513

Jaunā pētījumā, kuru veicis laikraksts Time Out New York, atklāts, ka 39% vīriešu regulāri pašapmierinās darbā.

Līdzīgs pētījums tika veikts jau 2012. gadā, kurā 31% aptaujāto vīriešu atbildēja, ka regulāri darba laikā dodas uz tualeti, lai masturbētu – tas nozīmē, ka šādu vīriešu skaits dažu gadu laikā pieaudzis par 8%.

Kaut arī sākumā tas var šķist absurdi un nepieļaujami, pastāv pierādījumi, ka īstenībā tas ir labi, un vairāk cilvēkiem vajadzētu darba laikā ar to nodarboties.

Lasi vēl: Viņš zaudēja nevainību 44 gadu vecumā, un tagad ar viņu grib pārgulēt vairāk nekā 50 sievietes – kādēļ?

Ja vēlies uzzināt, kāpēc tā ir, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Kurš teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Gribi satikt savu sapņu sievieti, kura iznesīs tev smadzenes (un ķekaru), kamēr gultā, bet neuzmāksies ar ikdienas kaitinošajiem sīkumiem? Īsta, krāšņa sieviete, uz kādām pierasts vien nolūkoties sociālo tīklu fotogrāfijās. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Laimes pastieptajai rokai?

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un laimē savu Džekpotu

Leave a Comment