Vai Tu redzi, kas šeit ir nepareizs? Sieviete saka, ka to neredz lielākā daļa vīriešu!

wrong2

Nobriedusi sieviete devās pastaigā pa pilsētu, kad viņa pamanīja šo skatu, kā vīrietis un sieviete kopā iet pa gājējiem paredzētu ceļu.

Viņa uzņem foto un ievieto to Twitter, uzdodot jautājumu, kas šajā bildē ir nepareizi? Vai Tu, uzmetot aci bildei, vari ieraudzīta, kas tajā nav tā, kā tas nākas?

Lasi arī: Līdz 13. septembrim četrām zodiaka zīmēm gaidāma neiedomājamas veiksmes līnija

San Djego pilsētā šī sieviete ir radījusi “vētru” ar šo bildi. Viņa ir sākums diskusijai, kurā iesaistās gan vīrieši, gan sievietes.

Pati bildes autore jautājumu: “Kas šajā bildē ir nepareizs?” vairāk vērš vīriešu auditorijai, lai redzētu, vai vīrieši sēj uztvert nelāgo šajā bildē.

Lasi arī: Dīvains veids, pēc kura tu vari noteikt, vai draudzene tevi krāpj

Vai tu, apskatot fotogrāfiju, spēj to noteikt?

 

Ja arī tev atbilde vēl nav rokā, tad ieskaties, kurā ietves pusē iet vīrietis un kurā sieviete.

wrong

Emīlija Postnere 1922. gadā ir rakstījusi, ka džentlmenim vienmēr ir jāiet ielas pusē, neskatoties uz to, kurā pusē paliek dāma. Tas ir ar nolūku, lai džentlmenis pasargātu sievieti no iespējamiem nepatīkamiem incidentiem, kad viņai jāizvairās no transportlīdzekļiem, viņu var apšļakstīt un citas situācijas.

Lasi arī: Dīvains veids, pēc kura tu vari noteikt, vai draudzene tevi krāpj

Mūsdienu džentlmeņu žurnāli arī piekrīt tam, ka vīrietim vienmēr vajadzētu iet ietves ārmalā, lai pasargātu sievieti no nepatīkamām situācijām. Tas īpaši aktuāli bija sendienās, kad cilvēki pārvietojās ar zirgu pajūgiem, kad bija dubļainas ielas un cilvēki mēdza mest atkritumus uz ielām.

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn"></cite>

    Retarded bullshit

  • <cite class="fn">Šmulis</cite>

    Nu jā tas jau bija tikai attīstītajā eiropā, viduslaikos, kad pilsētās nebija kanalizācijas un mēslus meta tieši uz ielas. Droši varēja trāpīt kādā humanoīdu atstātā pļeku kaudzē. It sevišķi bija patīkami, kad dabūji podiņa saturu uz galvas no kāda augstāka stāva :). Un protams ka arī galantie kavalieri un dāmas smirdēja jo mēnešiem nebija mazgājušies. Varat stādīties priekšā kā “smaržoja” to laiku eiropas pilsētas. Te savu roķeli protams pielika arī “jaukā” kristīgā baznīca, kas ar putām uz lūpām sludināja , ka ja sieviete mazgājas biežāk kā 3x nedēļā, tad viņa noteikti ir ragana. Īsts kristietis sēž sūdos līdz ausīm. Tomēr šo idiotu laimi izbeidza mēra epidēmija, kas pamatīgi izretināja “īsteni” ticīgo rindas un nacās beidzot ieviest augstākus higienas standartus.

  • <cite class="fn">esss</cite>

    pašas vēlējās vienlīdzību! 😀

  • <cite class="fn">aha</cite>

    Nu, kādreiz sievietes pēc tam tās drēbes izmazgāja, un kādreiz sievietes arī ēst mācēja taisīt. a tagad ko viņas māk ? 😀 tikai prātu pist!

  • <cite class="fn">gi</cite>

    paskatieties tak vispar uz to pārīti – tur tak pat no muguras var redzet, kurš mājās ir saimnieks….

  • <cite class="fn">kai</cite>

    Vienīgais labums ja sieviete ir kreisā pusē- laba roka brīva lai izvilktu nazi vai revolveri. Ja tas ir aktuāli un nēesi kreilis.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Vienā kājā ir zeķubikses otrai nav.

  • <cite class="fn">SPIIDOLA</cite>

    Viirietim Jaaiet pie trotuaara aarmalas un sievietei iekshpuse.Bet musulmanju viirieshi,kaa shinii gadiijumaa,vienmeer buus labaakajaa poziicijaa,jo sieviete prieksh vinjiem nav cilveeka-respektiivi,viiriesha dziiviibas veerta…Tas mums visiem driiz buus uzskataama ikdiena un laiks pierast.

  • <cite class="fn">ess</cite>

    lol… 😀 😀 😀 sievietes gribeja vienlidzibu un to ari ieguva. (nau nekadas starpibas virietis vai sieviete iet cela puse).

    • <cite class="fn">:)</cite>

      kaa sieviete piekriitu, bet tajaa pashaa laikaa tam nav nekaadas saistiibas ar vienliidziibu. man ja godiigi ir vienalga kuraa pusee es eju, galvenais, lai nenotiek nekaadu incidentu kameer mashiinas brauc garaam utt. taakaa to savu ”vienliidziibas” bs vari likt pie malas, draudzinj.

  • <cite class="fn">belfast</cite>

    precēta sieviete iet vīrietim pie labās rokas….es tur neko TĀDU nesaskatu….

  • <cite class="fn">dumis</cite>

    Tas jau arī ir nepareizi, vai ne tā kā nepieklājīgi, sieviete iet pa ietves ārējo malu, vīrietis rokas kabatās un pie sienas tuvāk.

  • <cite class="fn">Guna</cite>

    Mums tadu problèmu nebij,lai kur mès ietu,vìrs automatiski gaja iielas pusē,kafejnīcās vienmèr sèdèja ar skatu uz zāli,vèroja notiekošo.Es domaju tas ir elementara attirksme prert sievieti.

  • <cite class="fn">....</cite>

    Vispār bezjēdzīga bilde… °
    Personīgi man, kā precētai divu bērnu mātei, ir svarīgi, lai bērni iet pa ietves iekšējo malu, drošības apsvērumu dēļ, bet, ja dodos ar vīru pastaigā divatā, tad nav nozīmes, kura pusē es eju, galvenais, lai pie rokas paņem. Bet nu ērtāk ir iet viņam blakus, paņemot aiz viņa kreisās rokas.

  • <cite class="fn">space between</cite>

    Varbūt vīrietis ir vnk random virietis, kurš veic apdzīšanas manevru o.0

  • <cite class="fn">Gudrītis</cite>

    Un ja kritīs lāsteka ? Nez,kura dzīvība tad tomēr dārgāka?

  • <cite class="fn">sqsqsqs</cite>

    nepareizs ir tas ka balti svarki un melna augsha , totali nepareizi , a galvenais ka iet pa ietvi nevis iet pa ielu 😀

  • <cite class="fn">leduslācis</cite>

    Sieviete neiet zem rokas, bet savrupi iet pa priekšu. 21 g.s. emancipācija, kas pašām reizēm ne visai tīk…

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Vienā vārdā etiķete par kuru mūsu jaunatne nezin skolā nepasniedz dzīvē nemana literatūru neuzbāž kā visu citu vajadzīgo un nevajadzīgo tagad pat roku nepasniegs sievietei meitenei izkāpjot no sabiedriskā transporta.

  • <cite class="fn">https://goo.gl/ytXa5A</cite>

    Nav svarīgi, kurā pusē, svarīgi, lai labi sūkā un peželē gan labi iet iekšā kā smērēts, gan atžims labs. Gribi, lai tādas svaigas sievietes tev apkārt spieto? Ienāc manā saitā un iegūsti to, kas sievietes piesaista un uzbudina visvairāk!

  • […] Lasi arī: Vai Tu redzi, kas šeit ir nepareizs? Sieviete saka, ka to neredz lielākā daļa vīriešu! […]

Leave a Comment