Vai urinēšana sēdus var uzlabot intīmās dzīves kvalitāti? Jāizlasa ikvienam vīrietim!

Žurnālā “Plos ONE” publicētajā pētījumu datu analīzē tiek skaidrots, ka vīriešiem urinēšana sēdus pozā var samazināt prostatas vēža risku, kā arī uzlabot intīmās dzīves kvalitāti. Japānā veiktajā pētījumā, piemēram, ir noskaidrots, ka 30% vīriešu urinē sēdus, bet Zviedrijā un Taivānā ir iesniegti ierosinājumi, kas mudina vīriešus sekot šim piemēram.

Nīderlandē, savukārt, Leidenes Universitātes Medicīnas centra Uroloģijas departamentā ir analizēti 11 pētījumi, salīdzinot sēdus un stāvus pozu ietekmi. Pētījumos tika analizēti trīs dažādi parametri – maksimālais urīna plūsmas ātrums, nokārtošanās ilgums un urīna atlikums (urīna daudzums, kas pēc nokārtošanās paliek urīnpūslī).

Pētījuma autori iesaka vīriešiem ar apakšējo urīnceļu simptomiem (AUS) apsvērt domu par sēdus pozu, jo šādā veidā tiek vairāk iztukšots urīnpūslis. Neizvadītais urīns, kas paliek urīnpūslī, tiek saistīts ar pastiprinātu urīnceļu akmeņu veidošanos un urīnceļu iekaisuma iespējamību. Tajā pašā laikā tika noskaidrots, ka urinēšanas poza neietekmē veselus vīriešus, tāpēc viņi var izvēlēties abas pozas.

Lasi vēl: Lai padarītu attiecības intīmākas, pāris sāka darīt ŠO! Šokējoši!

Pēdējā laikā arvien vairāk tiek diskutēts par optimālāko urinēšanas pozu un tās ietekmi uz veselību. Stāvus poza parasti tiek uzskatīta par vīrišķīgāku, jo tādā veidā atšķir vīriešus no sievietēm. Neraugoties uz pozitīvo ietekmi intīmās dzīves jomā, sēdus poza nāk par labu arī intīmajai higiēnai.

Avots: curejoy.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment