Vai vēl atceries Erkilu no “Agatas Kristi: Erkils Puaro”? Lūk, kā viņš izskatās tagad!

Viens no pasaulē populārākajiem detektīvseriāliem, Agatas Kristi: Erkils Puaro, arī Latvijā bija iecienīts – to epizodi pēc epizodes ar interesi skatījās gan lieli, gan mazi. Lai arī kopš filmēšanas beigām nav pagājis visai daudz laika, mēs domājam, ka paskatīties uz galveno varoni tagad arī būs visnotaļ interesanti!

Erkilu Puaro, galanto beļģu džentlmeni ar apbrīnojamu pelēko šūniņu (kā viņš saka) darbību, aizmirst ir grūti – un viņa uzrullētās ūsiņas vēl grūtāk. Aktieris Deivids Sušē, gadiem ejot, lieliski spēlēja galvenā varoņa lomu – ja citos seriālos galvenā varoņa lomas atveidotāju ar gadiem nomaina, tad Deivids Sušē, Erkilu nospēlēja no sākuma līdz beigām. Nākamajā lapā parādīsim kā viņš izskatās tagad!

Pirms pāršķir nākamo lapu, noskaties šo video, lai seriāls labāk ataust atmiņā!

Lasi vēl: Vai vēl atceries Nikitu no seriāla “Nikita”? Lūk, kā viņa izskatās tagad!

 

 

Aktieris šogad nosvinēja savu 71. dzimšanas dienu. Aktieris ir pavadījis 41 gadu laimīgā laulībā, kurā ir dzimuši un uzauguši 2 bērni – dēls Roberts un meita Ketrīna.

Ar brillēm ikpat kā neatpazīt aktieri, ne tā?

Katram aktierim esot sava mūža loma un Deivida Sušē gadījumā, tā Erkila Puaro loma.

Aktieris veiksmīgi turpina savu aktiera karjeru, taču ne tik intensīvi kā agrāk.

Kopumā jāatzīst, ka aktieris dzīvē izskatās pilnīgi savādāks – viņš ir gan slaidāks, gan viņa sejas apmatojuma formas izvēle padara viņa vaibstus pavisam citādus.

Lasi vēl: Vai vēl atceries Nikitu no seriāla “Nikita”? Lūk, kā viņa izskatās tagad!

Avots: imdb.com, youtube.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment