Vai vēl atceries “seksīgāko noziedznieku pasaulē”? Lūk, cik smalki viņš dzīvo šobrīd

1-85

Vēl 2.5 gadus atpakaļ par Džeremiju Mīksu neviens neko nezināja, bet tad vienā dienā viņš kļuva par interneta sensāciju. VIņš bija pastrādājis noziegumus un policija publicēja viņa fotogrāfiju Facebook, kas radīja īstu interneta vētru.

Jau ziņots, ka Kalifornijas štata Stoktonas pilsētas policija savā Facebook lapā ievietojuši par nelikumīgu ieroču un munīcijas glabāšanu aizturētā Džeremija Mīksa fotoattēlu, bet interneta lietotāji metušies spiest “patīk” pogu un sajūsmināties par 30 gadus vecā vīrieša neticamo pievilcību.

Starp komentētājiem bijuši arī tādi, kuri izteikuši aizdomas, vai patiesi tik skaistas sejas īpašnieks var būt noziedznieks, un daudzi atzinuši, ka likumpārkāpējam vajadzējis kļūt par aktieri vai modeli, lai ar savu pievilcīgo vaigu priecētu visu pasauli. Ne viena vien daiļā dzimuma pārstāve arī atzinusi, ka vēlētos lai šis vīrietis viņai “uzbrūk”, kā arī uzradušās sievietes, kuras ir gatavas smukulīti Mīksu, kurš, iespējams, saistīts ar vairākām apšaudēm un laupīšanām, gaidīt no cietuma kaut desmit gadus.

Lasi arī: Viens meitenes ieraksts soctīklos viņas ģimenei izmaksā 80 tūkstošus; Neprāts!

No noziedznieka par miljonāru

Šobrīd Džeremija dzīve ir pilnībā mainījusies , un viņš bauda luksusa dzīvi, jo noslēdzis modeļa līgumu ar aģentūru un pelna lielu naudu.

Šķir otru lapu, lai redzētu, kā redzētu Džeremija auto un māju

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzsāc gadu, satiekot savu veiksmi! https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Jauns auto, neskatoties uz valdības uzliktajiem nodokļiem. Sava māja bez hipotēkas. Ceļojumi. Hobijs. Satikt savu īsto arī var tad, kad esi tu pati, nevis ar ikdienas rūpju grumbu pierē. Bērni prestižās skolās.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes. Nāc caur šo manu saiti un saņem vienu biļeti bez maksas.
    Starp citu – katra no janvāra līdz martam iegādātajām loterijas biļetēm piedalās loterijā, kuras balvu fondā ir 3 Apple portatīvie datori un pat BMW X6! (saskaņā ar Latvijas jaunpieņemtajiem likumiem, reģistrējot auto Latvijā pat nebūs jāmaksā reģistrācijas maksa)
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.

  • <cite class="fn">minka</cite>

    kas nu tur par pasaules skaistuli[simpaatisks varbuut],bet mans daargums man vienalga ir smukaakais par visiem,kaut arii citas taa nedomaa !Bet tas,ka sis modelis par gimeni ruupeejas-cepuri nost !

  • <cite class="fn">Kurš teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Tuvojas Valentīndiena, laiks atrast savu Sapņu Otru Pusīti!
    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

Leave a Comment