Vai vēl atceries “seksīgāko noziedznieku pasaulē”? Lūk, cik smalki viņš dzīvo šobrīd

13615306_1216840995002624_2431133490007547619_n

Pēc tam, kad Džeremiju izlaida no cietuma (viņu notiesāja uz 27 mēnešiem, bet par labu uzvedību izlaida pēc 15 mēnešiem), viņš savai noziedzīgai pagātnei lika punktu un sāka strādāt par modeli, izmantojot milzīgo popularitāti, kuru ieguva internetā.

Nopelnīto naudu viņš izmantojis, lai iegādātos sev un ģimenei jaunu māju:

https://www.instagram.com/p/BK4O7G-BRkN/

Savus fanus viņš regulāri priecē ar jauniem foto:

https://www.instagram.com/p/BKmNh-rB4hm/

Tāpat viņš sev iegādājies 125 000 dolāru vērtu Maseratti sporta auto, un nekautrējas ar to “pazīmēties”:

Lasi arī: Viens meitenes ieraksts soctīklos viņas ģimenei izmaksā 80 tūkstošus; Neprāts!

Kopumā gan viņš nav zaudējis pamatu zem zemes, un turpina uzsvērt, ka ģimene viņam dzīvē arvien ir pats galvenais. Gan viņa sieva, gan ģimene nenovērsās no Džeremija pat visgrūtākajos brīžos, un tagad viņš cenšas viņiem atdarīt atpakaļ cik spēj.

https://www.instagram.com/p/BOdziuqhXLn/

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzsāc gadu, satiekot savu veiksmi! https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Jauns auto, neskatoties uz valdības uzliktajiem nodokļiem. Sava māja bez hipotēkas. Ceļojumi. Hobijs. Satikt savu īsto arī var tad, kad esi tu pati, nevis ar ikdienas rūpju grumbu pierē. Bērni prestižās skolās.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes. Nāc caur šo manu saiti un saņem vienu biļeti bez maksas.
    Starp citu – katra no janvāra līdz martam iegādātajām loterijas biļetēm piedalās loterijā, kuras balvu fondā ir 3 Apple portatīvie datori un pat BMW X6! (saskaņā ar Latvijas jaunpieņemtajiem likumiem, reģistrējot auto Latvijā pat nebūs jāmaksā reģistrācijas maksa)
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.

  • <cite class="fn">minka</cite>

    kas nu tur par pasaules skaistuli[simpaatisks varbuut],bet mans daargums man vienalga ir smukaakais par visiem,kaut arii citas taa nedomaa !Bet tas,ka sis modelis par gimeni ruupeejas-cepuri nost !

  • <cite class="fn">Kurš teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Tuvojas Valentīndiena, laiks atrast savu Sapņu Otru Pusīti!
    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

Leave a Comment