Valdības aģents uz nāves gultas atklājis šokējošus faktus par prezidenta Džona Kenedija nāvi

efewfwer

Džona Kenedija atentāts 1963. gadā ticis plānots no iekšienes. Pēc filmas “JFK”, kas iznāca 1991. gadā, tās režisors Olivers Stouns (Oliver Stone) saņēma ziņu no kāda vīrieša, kurš apgalvoja, ka ir bijušais prezidenta apsardzes virsnieks.
Viņš atradās uz nāves gultas, jo bija slims ar vēzi, un vēlējās atklāt noslēpumu, kuru līdz tam bija pateicis tikai savam dēlam – uz prezidentu šāva kāds no viņa paša komandas.
Sākumā viņi tikai sarakstījās ar vēstulēm, bet beigās tomēr sarunāja tikšanos.
Stouns bija skeptiski noskaņots, jo par Kenedija atentātu jau bija izvirzītas vairākas konspirāciju teorijas. Kenedijs tika nogalināts 1963. gada novembrī. Viņš brauca kabrioletā un tika sašauts ar divām lodēm.
Par vainīgo tika atzīts Lī Harvijs Osvalds (Lee Harvey Oswald), kurš esot šāvis no blakus ēkas sestā stāva. Pēc divām dienām viņu pašu nošāva kāda vietējā naktskluba īpašnieks, kuram bija krimināla pagātne.
Kopš tā laika tiek uzdoti jautājumi par to, vai Lī Hārvijs Osvalds tiešām bija šāvējs, un, ja tā bija, kā labā viņš strādāja.

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">haralds</cite>

    tie valdības aģenti tieši uz nāves gultām wisko šokējošu atklāj, kad lēti var apgalvot, ka cilvēs tādus vai šhi†’ādus preperātus jūzējis un to iespaidā sacerējis sazvērību teoriju. bet, saprotama lieta, ne-1 normāls cilvēks (ir nez tādi starp valdību aģentiem?) negrib ņemties uz dušas to grēku paņemt līdz kapā nelāgu npslēpumu.

  • <cite class="fn">Aigars</cite>

    Lielisks veids nelielu, tomēr reālu un regulāru papildinājumu gūšanai savam budžetam, ir dalība loterijās. Sākot no Facebook izlozēm, kuras organizē dažādas firmas pēc Like & Share principa, beidzot ar īstām ārzemju izspēlēm, kur gan jāņem vērā kāda atziņa – loterijas organizē peļņas gūšanai, viss process ir matemātiski izskaitļots un pamatots, lai galvenais ieguvējs būtu rīkotājs. Tomēr matemātikai var likt pretī tādu pašu matemātiku un tad jau izredzes gūt laimestu nosliecas par labu tam, kurš pēdējais pielietojis formulās balstītu taktiku dalībai uz nejaušību balstītā spēlē. Šobrīža aktualitāte ir koplikmes izdarīšana. Reāla shēma kā tikt pie pīrāga gabala, kuru sev cep loteriju organizētāji – līdzīgi kā tu pērc OCTA savam auto pie apdrošināšanas brokera, kurš piemeklē lētāko piedāvājumu, loteriju brokeris piedāvā progresīvu veidu kā vienkārši cilvēki, apvienojoties grupās, vari būtiski palielināt savas izredzes laimēt tādās lielās loterijās kā EuroJackPot, PowerBall, EuroMillion utml. Šie ir šobrīd (visticamāk, pagaidām) vienīgie, kuri piedāvā tādu opciju kā “sindikāti”, kuros apvienojas 100, 1000, varbūt pat vairāk interesentu un par vienādu summu iegādājas 1000, 5000, varbūt pat 10000-20000 loteriju biļetes, dramatiski palielinot izredzes tikt pie galvenā laimesta. Protams, paliek jautājums laimesta lielumā, kuru mēs pēc tam saņemam, bet ir jāpiekrīt, ka šāda riska sadalīšanas stratēģija, darbojoties līdzīgi kā apdrošināšana, pierādījusi sevi vairākkārt, nodrošinot iesaistītos ar varbūt ne pārāk lieliem, desmitos un simtos tūkstošos mērāmiem, bet tomēr jūtamiem ienākumiem. Ja kļuva interesanti, nāc un uzspēlē arī tu. Piereģistrējoties saņemsi loterijas biļeti par brīvu: http://ej.uz/cw9c

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    to dienu atceros ļoti labi ! Arī nākamās dienas ,kad tika nošauts Osvalds,…..kā filmu operātors Zapruders nodeva filmu pēc kuras tad arī tika izdarīti aprēķini ar secinā-jumiem(gan pieņēmumu veidā) par šāvēju skaitu ,par vietām no kurienes šauts u.t.t.
    Tad parādījās savādi publicējumi presē, it kā pie Kenedija mirstīgo atlieku pārvešanas no vienas lidostas uz citu lidostu …. it kā kāds būtu mainījis ļožu virzienu ieejot ķermeni,…. ar domu maldināt ekspertus ,par šaušanu it kā no citas vietas . Tad vēl arī aprēķini ,ka lai cik labs snaiperis būtu bijis H.Osvalds viņš fiziski nevarēja tādā ātrumā raidīt visas lodes ! Interesants ir fakts ,ka…..ASV likums atļauj pēc 50.gadiem ,,apslēptos” ziņojumus ,notikumus u.t.t. NODOT ATKLĀTĪBĀ !!! Bet,….kā redzams ir pagājuši jau 53.gadi un ,……vēl uz šodienu visi tā laika notikumi palikuši aizklāti pat presē !

Leave a Comment