Sākumā varētu šķist, ka šim vīrietim kaut kas nav kārtībā ar galvu, taču patiesība jūs izbrīnīs

25

Iepazīstieties! Vīrieti, kura ķermeņa lejasdaļu varat aplūkot fotogrāfijā, sauc Džimijs Koks. Viņš strādā par santehniķi no nelielas pilsētiņas Teksasā.

Šķiet, ka šajā darbā nav nekā slavējama, taču nesen Džimijs kļuva par īstu sensāciju.

Augusta beigās viņš devās izsaukumā pie vietējās iedzīvotājas Andreas Adamsas, kuras pagalmā bija pārrauta ūdens truba. Avārijas vietu noskaidrot izdevās uzreiz, bet, kad viņš izraka bedri, lai tiktu līdz trubai, izrādījās, ka ūdens noplūde ir ļoti spēcīga.

Ūdens gāzās ļoti lielos ātrumos, tādējādi apdraudot appludināt mājas pagrabu. Rīkoties nācās ļoti ātri, un Džimijs ar galvu pa priekšu ienira lielajā bedrē, lai apturētu ūdens noplūdi.

Andrea nofotografēja Džimiju brīdī, kad viņš līdz ķermeņa vidusdaļai bija ieniris bedrē. Viņa ielika šo fotogrāfiju savā Facebook lapā un klāt pierakstīja: “Milzīgs paldies cilvēkam, kurš izglāba manu māju un rīkojās ļoti drošsirdīgi, neskatoties uz iespējamiem draudiem viņa paša veselībai. Diemžēl nepajautāju kungam vārdu, bet esmu ļoti pateicīga viņam par paveikto un novēlu visu to pašu labāko dzīvē!”

Šķir lapu tālāk, lai apskatītu uzņemto attēlu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    …apskatot bildi ,man ,tik tiešām , palika iespaids ,ka viņam ar galvu ,,NAV VISS KĀRTĪBĀ !”viņš pat necentās noskaidrot ,kur atrodas aizbīdnis,vai krāns ar kuru var noslēgt ūdens padevi ! Un tagad tad tiek celts ,,varoņa kārtā ” piedodiet ,bet tas ir pazemojoši !
    ………………………………………… ar /un uz sapratni ,….bijušais santehniķis !

  • <cite class="fn">NOVĒROTĀJS</cite>

    Truba? Bet var būt, tomēr caurule?

Leave a Comment