Veca ome nekad nevienu savās mājās nelaida. Kad kaimiņiene nolēma ienākt, viņa saprata iemeslu…

1

Šobrīd sabiedrībā nav īsti pieņemts pievērst uzmanību citiem cilvēkiem – vienmēr būs tā, ka ne visi sapratīs, kas tam cilvēkam galvā notiek.

Tas visvairāk izplatīts lielās pilsētās, kur starp mašīnām un steidzīgu cilvēku pūļiem nevienam neinteresē, kādas kuram ir problēmas. Diemžēl mūsu idkienas dzīvesveids aizvien vairāk to piekopj, taču viss vēl nav zaudēts.

Lūsija Ašena jau 21 gadu dzīvo savā dzīvoklī Londonā, viņai ir trīs bērni un šķietami viss ir vislabākajā kārtībā. Taču sievieti mulsina viņas kaimiņiene – sirma kundze, kas teju nekad neiziet āra no mājas. Zināms arī tas, ka sieviete dzīvo viena…

Kaimiņienei ir problēmas ar psihi, bet apkārtējiem viņa draudus nerada. Lūsija jau bija mēģinājusi iepazīties un kontaktēties ar veco kundzi, taču viņa diemžēl ir ārkārtīgi nekomunikabla, lai gan var redzēt, ka viņai noderētu palīdzība.

Vecās kundzes uzticību izcīnīt nebija viegli, bet galu galā Lūsijai tas izdevās. Kad viņa iekļuva vecās kundzes mājvietā, saprata, ka viss ir vēl trakāk nekā šķita.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, ko viņa ieraudzīja, kad iegāja omes mājvietā:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    Tu taču negribi, lai tev ir tā kā tai “vecajai kundzei”? Pelni naudu neizejot no mājām – pārdomāta, matemātiskos aprēķinos balstīta stratēģija nodrošina regulārus, lai arī šķietami nelielus laimestus lielākajās Rietumeiropas loterijās. Reģistrējies, satiec savu Fortūnu un izbaudi viņas seksualitātes pārpilno smaidu: http://ej.uz/fxpf Papildus ienākumi reizi nedēļā taču ir atbalsts ikdienā, bet ilgtermiņā palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti.

Leave a Comment