Vēl vairāk uzlaboti speciāli Tev; Toyota misija ir radīt vēl labākus automobiļus

Dodoties ceļā, ir svarīgi zināt, ka Tavs automobilis ir gatavs jebkurai situācijai. Atklāj, kā Toyota inovatīvā domāšana dāvā vēl labākus un drošākus automobiļus ikvienam:

Degvielas šūnu tehnoloģija

Uzzini vairāk par Toyota Mirai, mūsu jaunākā nulles emisiju automobiļa, tehnoloģijām, kas kā vienīgo blakusproduktu rada tīru ūdeni. Benzīnu un iekšdedzes dzinēju mēs nomainījām ar ūdeņradi un degvielas šūnu bloku, jo tas ir vislabākais veids, kā sniegt savu ieguldījumu zaļākai nākotnei.

Aerodinamikas uzlabošana

Aerodinamika var būt liels klupšanas akmens, tāpēc mēs pieliekam īpašas pūles, lai savaldītu vēja spēku un uzlabotu efektivitāti, ar kādu Tava Toyota šķeļ gaisu. Uzzini vairāk par moderno Toyota vēja tuneli, kas simulē to, kā gaiss plūst apkārt mūsu automobiļiem.

Drošības spilvenu tehnoloģija

Pamirkšķini acis, un jau būsi nokavējis. Tik ātri mūsu revolucionārā drošības spilvenu tehnoloģija reaģē sadursmes brīdī – ātrāk, nekā cilvēks spēj samirkšķināt acis. Uzzini, kā mēs esam strādājuši jau kopš 1989. gada, lai radītu un pilnveidotu mūsu drošības spilvenu tehnoloģiju – lai Tu uz ceļa būtu drošībā.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment