VIDEO: Agnese Rakovska atrod noklīdušu suni, bet viņu šokē benzīntanka darbinieku attieksme

Agnese šīs uzpildes stacijas darbiniekam veltīja skarbus vārdus, un par situāciju un izturēšanos kopumā sacīja: “What the F***!” un novēlēja visiem laimīgo Jauno gadu.

Kas tieši notika? Vecgada vakarā Latvijā atpazīstamā dziedātāja Agnese Rakovska savā sociālajā kontā Facebook.com ievietoja video – tajā bija redzama Agnese kopā noklīdušu, nobijušos, liela izmēra suni. Visticamāk, ka suns bija sabijies no vakara uguņošanas, kas daudzviet pilsētā bija dzirdama jau pēcpusdienā un aizbēdzis, raksta la.lv portāls kokteilis.lv

Dziedātāja video stāstīja, ka suns atrodas degvielas uzpildes stacijā “Circle K” Ulmaņa gatvē Rīgā un tās darbinieki negrib, ka dzīvnieks te paliek, kamēr tiek atrast viņa saimnieki. Tā kā sunim diemžēl nebija kaklasiksnas un žetona, kas ļautu dzīvnieka mājas atrast ātrāk, likumdošanas kārtībā atradējiem būtu jāsazvana pašvaldības policijai un ekipāžai jāpārbauda dzīvnieka mikročipa numurs, kas ļautu ātrāk atrast suņa saimniekus.

Taču darbinieki dzīvnieku vienkārši izdzina ārā no benzīntanka, precīzāk – pasperot ar kāju, lika dzīvniekam piecelties un iziet ārā, uz ielas. Vēlāk Agnese, jau braucot automašīnā, nofilmēja otru video, kurā pauda savu sašutumu par “Circle K” darbinieku rīcību, it īpaši par “mīlīgo apsargu”, kurš pasperdams ar kāju dzīvnieku izdzina ārā, kad pēc dažām minūtēm sākās liela uguņošana un, visticamāk, suns no bailēm aizmuka nezināmā virzienā.

Agnese šīs uzpildes stacijas darbiniekam veltīja skarbus vārdus, un par situāciju un izturēšanos kopumā sacīja: “What the F***!” un novēlēja visiem laimīgo Jauno gadu.

Dažas stundas vēlāk Agnese savā profilā ievietoja informāciju, ka par laimi dzīvnieks ir atradis savus saimniekus.

Agneses video ar noklīdušo dzīvnieku:

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment