Bagāts pāris izšķiras un pārdala kopīgo māju ar betona SIENU: sieva asarās (+FOTO, VIDEO)

bricked-up-house-1

Kāds pāris no Krievijas nesen nonāca ziņu virsrakstos, jo burtiski pārdalīja uz pusēm savu savrupmāju. Rezultātā bijusī sieva nevarēja piekļūt augšējiem stāviem, jo kāpnes atrodas bijušā vīra pusē.

Pēc šķiršanās 45 gadus vecajai Margaritai Tsvitņenko un viņas bijušajam vīram Sergejam bija savā starpā jāsadala abiem piederošais savrupnams. Kopš 2010. gada, kad viņi izlēma iet katrs savu ceļu, vairāki strīdi ir risināti tiesas ceļā. Sieviete apgalvo, ka bijušais vīrs vairākkārt esot atslēdzis apkuri un tādējādi licis viņai un abu 12 gadus vecajam dēlam (kuram ir invaliditāte) pamest māju. Nesen viņš nāca klājā ar vēl kādu efektīvu veidu, kā sagādāt nepatikšanas.

Lasi vēl: Viņi laimīgi apprecējās, bet dažas dienas pēc kāzām vīrs no viņas izšķīrās NETICAMA iemesla dēļ

Pēc tam, kad tiesa atbalstīja viņa ideju pārdalīt māju ar ķieģeļu sienu, Sergejs nolīga strādniekus, kuri aizmūrēja durvis, kā arī vienīgo piekļuvi kāpnēm, kas ved uz augšējiem stāviem.

Atdalošā siena atrodas precīzi pa vidu ēkai, taču kāpnes ir Sergeja pusē, un viņš ir liedzis Margaritai pieeju augšējiem stāviem. Margarita pastāstīja, ka vienu dienu kopā ar dēlu ēda brokastis, un tad ieradās tiesas pārstāvis un strādnieki, kurš nekavējoties sāka mūrēt sienu. Lai arī tiesas lēmums paredzēja viņai dot laiku līdz nākamā gada martam, lai uzbūvētu savas kāpnes, strādnieki uzskatīja, ka viņas bijušais vīrs drīkst savā pusē darīt visu, ko vēlas.

Lai lasītu tālāk par šo savādo notikumu, redzētu bildes un video, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment