Kā Latvijā no mājām izliek 83 gadus vecu penisonāri (+video). Skarbi!

Vietnē Youtube ir nopublicēts visnotaļ nepatīkams video, kur redzams kā vīrietis ar policijas palīdzību cenšas izlikt sirmgalvi no mājām. Pensionāres tuvinieki cenšas viņu aizstāvēt, kā rezultātā izvēršas konflikts.

Domājams, ka video filmē 83 gadus vecās sirmgalves Gitas Karlsbergas mazdēls Ēriks. Nedaudz vairāk kā 7 minūšu garajā video materiālā ir novērojams nepatīkams konflikts starp divām pusēm: kādu vīrieti ar portfeli, kas stāv ārpus sētas vārtiņiem, kurš pēc pensionāres tuvinieku teiktā ir iepriekš uzbrucis ar leņķa slīpmašīnu jeb tautā saukto fleksi un kundzi gados, Gitu, kuru aizstāvēt ir ieradušies viņas tuvinieki. Domājams, ka policiju ir izsaucis vīrietis ar portfeli. Konflikta iemesls ir kundzes gados, Gitas, dzīvesvietas jautājums – viņu mēģina izlikt no mājām.

“Palīgā!”, kliedz pensionāre, cenšoties atvairīt policijas darbiniekus un vīrieti ar portfeli no viņas tuviniekiem. Konflikts starp abām pusēm un policiju izvēršas tik tālu, ka policijai nākas izmantot piparu gāzi pret sirmgalves tuviniekiem un aizturēt divus no tiem, kā rezultātā pensionāre tika novesta līdz histērijas stāvoklim.

Sirmgalvei Gitai, pēc pāris tuvinieku aizturēšanas, atliek vien raudot uzdot jautājumu: “Vai tā ir zeme, vai tā ir valsts? Tā nav policija, tās ir slepkavas! Tagad vēl aizvedīs mūsējos puikas! Vai dieviņ!”

https://www.youtube.com/watch?v=b0tAQoRUc_0

Lasi vēl: Latgalē pēc plūdiem iedzīvotāji video uzņēmuši baisu akaci – pat neticās, ka tā ir Latvija

Avots: youtube.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment