Noskaties kā Ziemeļkorejā soda tos, kas aizlaidušies no valsts un mīlējas ar cittautiešiem

Visu pasauli pārsteidz uzpeldējis šokējošs video materiāls, kur redzams kā Ziemeļkorejā moka tos, kas aizlaidušies no valsts un nodevušies intīmām attiecībām ar cittautiešiem. Cilvēkiem ar vājiem nerviem šo video materiālu neiesakām skatīties!

Ja izdodas pieķert tos, kas ir mēģinājuši aizbēgt no valsts vai arī ir atgriezti atpakaļ – tos gaida nežēlīgs sods, ko izpilda militārie aģenti. Par jebkuru izvirzīto apsūdzību cilvēki tiek nežēlīgi iekaustīti, dažiem pat līdz neatgriezeniskiem fiziskiem traucējumiem! Šis 2012.gadā uzpeldējušais video materiāls no kārtējās soda izpildes ir kas šokējošs un prātam neaptverams!

 

Šajā video materiālā ir redzams kā Ziemeļkorejas militārie aģenti iekausta sievieti un vīrieti nežēlīgā veidā par to, ka viņi ir aizbēguši no valsts un tājā laikā nodevušies intīmām attiecībās ar ķīniešiem un dienvidkorejiešiem, kā arī vīrietis tiek sodīts par to, ka viņš saplēsa nelaiķa Kima Čenira foto. Šis video pasaulē ir izraisījis plašas diskusijas un lielākajai daļai cilvēku šādas soda metodes ir nne tikai nepieņemamas, bet arī prātam neaptveramas!

Atgādinām, ka cilvēkiem ar vājiem nerviem šo video nav ieteicams skatīties!

Lasi vēl: Traki! Kādi ir 20 gadu vecas ziemeļkorejietes uzskati par pasauli (+FOTO)

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment