VIDEO: Šis 436 kg smagais vīrs esot stiprākais pasaulē un spēj paveikt neticamo

dcwedc

Vai atceries irāniešu Halku? Izskatās, ka šo populāro Marvel komiksu supervaroni reālajā dzīvē vēlas atveidot arī pakistānietis Arbabs Khizers Hajats, kurš sver veselus 436 kg un sevi ir pasludinājis par stiprāko cilvēku pasaulē.

Viņš ir ieguvis plašāku atpazīstamību kā Khans Baba un ir dzimis Mardānas pilsētā, kas atrodas Pakistānas ziemeļos. Pateicoties savai iespaidīgajai miesas būvei un spēkavīra varoņdarbiem, viņš ir ieguvis lielu popularitāti interneta vidē. Piemēram, Khans ar rokām noturēja traktoru un to pašu izdarīja ar automašīnu, tikai ar vienu roku. Tomēr šie nav viņa lielākie sasniegumi. Nesen viņš pastāstīja Pakistānas žurnālistiem, ka 2012. gadā kādās svarcelšanas sacensībās, kas notika Japānā, ir pacēlis 5 000 kg. Viņš dižojās, ka neviens nevar pārspēt šo rekordu. Iespējams, pašam Halkam tas varētu sagādāt problēmas.

Khanam ir 25 gadi, un viņš nāk no turīgas ģimenes. Viņš stāsta, ka strauji sāka pieņemties svarā, kad sasniedza 18 gadu vecumu, un kopš tā laika viņa augums ir kļuvis tikai lielāks. Tā vietā, lai uztrauktos par svara pieaugumu, viņš izlēma vēl vairāk uzaudzēt ķermeņa masu – izvēloties pārtiku, kurā ir daudz kaloriju. Khans apgalvo, ka dienā uzņem 10 000 kaloriju, un ēdienkartē ietilpst 36 olas, četras vistas, trīs kilogrami sarkanās gaļas un pieci litri piena. Viņš ir 2 m garš un sver gandrīz pustonnu, un pagaidām tas nav radījis nekādas veselības problēmas. Viņš nekad neesot slimojis un ir apmierināts ar savu svaru.

Vienīgais, kas sagādā problēmas, ir iekāpšana un izkāpšana no automašīnām, jo tās ir ļoti šauras, bet viņam pašam pieder krosovers.

Lasi vēl: Pasaulē garākais pusaudzis ir 2,34 m garš; Viņa dzīvesstāsts ir smags

Lai uzzinātu vairāk par šī vīrieša dzīvi un noskatītos video ar viņa sniegumu, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment