Vientuļā māte atklāj kā savām rokām ikviena sieviete var uzcelt ģimenes mājas par pāris tūkstošiem!

Kāda māte atmeta ar roku uzpūstajām nekustamo īpašumu cenām un uzcēla māju sev un bērniem pati! Vajadzīgs vienīgi paša darba spēks, zeme un pāris tūkstoši! Arī tu tā vari!

27 gadus veca vientuļā māte Šarlote Sapvela no ASV, saskārās ar lielām finanšu grūtībām pēc škiršanās ar vīru. Viņa bija tikapt kā ar vienu kāju bezpajumtnieces statusā, kad viņa nolēma pieteikt sava veida streiku uzpūstajām nekustamā īpašuma cenām – viņa pati uzbūvēja savu miniatūro ģimenes ligzdiņu, kuru novietoja sava vectēva pagalmā, par pāris tūkstošiem.

“Es vienkārši gribu ar savu pieredzi parādīt, ka sievietes ir spējīgas uz visu.” – atgādina Šarlote.

Viņa visus materiālus pirka tuvējā būvmateriālu un saimniecības preču veikalā (līdzīgi kā Latvijā ir DEPO). Un kas attiecas uz būvēšanu, tad viņa ar savu vectēvu 5 mēnešu laikā bija uzbūvējuši un labiekārtojuši jaunās 3x6m mājas priekš viņas un 2 dēliem.

“Sākumā es to biju ieplānojusi kā pagaidu variantu, bet tagad es esmu šīs telpas iemīlējusi”, atklāj Šarlote. Zemāk attēli.

Lasi vēl: Šim pārim vajadzēja tikai 6500 eiro un 2 kravas mašīnas, lai uzceltu šo māju. Tu arī tā vari!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">fds</cite>

    Pie mums to sauc par mazdārziņu būdiņu. Siltā klimatā, protams, ka var uzcept kartona mazu būdiņu. LV tāda “māja” lietojama tikai siltā vasarā.

  • <cite class="fn">Mazliet ciniķis</cite>

    Bet pie mums māte ar bērniem no 5 bērniem izdomāja, kā dabūt pabalstus, neko nedarot.

  • <cite class="fn">smuki</cite>

    Skaisti protams, piekritu par laika apstakliem, ko te jau mineja, bet var tacu izsiltinat to pasu super mazo budu ar siltumizolejosiem materialiem. un tad pat minusi nekodis, plus tacu vina iekspuse tapat ir jakurina ziemas perioda, citadi veidosies kondensats no izelpam un bus mitrums un pelejums. Lai veicas sievietei! Malacitis!!!! 🙂

Leave a Comment