Vieta, kur mīt Toyota Safety Sense

Mūsu dzīves ceļš ir garš, neparedzams un brīnišķīgs, tāpēc Toyota vēlas, lai Jūsu ceļš būtu drošs un pārliecinošs, lai arī kurp Jūs dotos.

Gadu desmitiem uzkrātā pieredze autobūves nozarē, kā arī neskaitāmi pētījumi šajā jomā nodrošina, ka ikkatrs jaunais Toyota modelis ir ne tikai pilnībā veiktspējīgs, bet arī ļoti uzticams pat vissarežģītākajās situācijās, tostarp brīžos, kad Jums šķiet, ka šīs automašīnas iespējas ir izsmeltas.

Izvairieties no nepatīkamām situācijām

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=laCNdNcme-Y

Atrodoties pie stūres, jūs instinktīvi uzticaties trīs spējām: atpazīšana, izvērtēšana un manevrētspēja. Tagad Toyota ir radījusi sistēmas, kas palīdzēs uzlabot šīs spējas, lai novērstu potenciāli nevēlamas situācijas. Šīs aktīvās drošības funkcijas, tostarp ABS, bremzēšanas palīgsistēma, vilces kontrole un Toyota Safety Sense, jau tagad aizņem lielu daļu laika, ko Toyota velta drošības uzlabošanai ar mērķi pilnībā novērst satiksmes negadījumus un radīt drošākus apstākļus uz ceļa ikvienam satiksmes dalībniekam.

Toyota Safety Sense
Lai pie automobiļa stūres jūs justos droši un pārliecinoši, esam radījuši Toyota Safety Sense – vairākas aktīvās drošības sistēmas, kas pasargās jūs un jūsu pasažierus no nevēlamām situācijām: pārvietojoties ar mazu ātrumu, Toyota Safety Sense pat var pilnībā novērst sadursmes, savukārt pie lielāka ātruma šī tehnoloģija mazina sadursmes smaguma pakāpi.

Rakstu iesaka –
Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment